Serhat Uras
Parçalı Üye
- 24 Temmuz 2017
- 3.832
- 2.353
- 1.253
3 yıldır Galatasaray'da olup bir adım bile ilerleme kaydetmeyen birinin artık kadroda yer işgal etmesine gerek yok. Potansiyelli gençlerden biri kadroda yer bulursa daha hayırlı olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forvet arkası olarak aldıktan sonra kendisini önce merkez orta saha, sonra ön libero ve şimdi de stoperde deniyoruz. Forma numarası ise bu sezon da değişiyor. Sanırım 8 numarayı giyecek…
Bunu başka takımda yapsın artık bir zahmet!..10 m. yakınınında herhangi bir rakip oyuncu yokken bile topu ayağında 1-2 sn tutmaktan korkup ters ayağıyla tek top deneyerek rakibe asist yapan bir orta saha faciasına daha fazla katlanmaya hiç gerek yok; benzer örneklerini saymaya derman yetmez!..8-10 pozisyonlarında Erzurumsporda bile yedek kalması da tesadüf yahut kendisine haksızlık değildir; çapı o kadar işte...Gecen sene yazın yavsak civciv basını yüzünden yıpratılma politikası uygulandı ve başarılı oldu.
Biraz rahat bırakmak lazım ki kafasını toplasın
Taam işte bizde veya başka yerde rahat bırakılmalı. Ben geçen sene dedim görünen köy misali patlayacağı belliydi. 3-5 bakmadan ya satacaktık yada kendini geliştirsin diye 1 sene kiralık gidecektiBunu başka takımda yapsın artık bir zahmet!..10 m. yakınınında herhangi bir rakip oyuncu yokken bile topu ayağında 1-2 sn tutmaktan korkup ters ayağıyla tek top deneyerek rakibe asist yapan bir orta saha faciasına daha fazla katlanmaya hiç gerek yok; benzer örneklerini saymaya derman yetmez!..8-10 pozisyonlarında Erzurumsporda bile yedek kalması da tesadüf yahut kendisine haksızlık değildir; çapı o kadar işte...
Sevdiğim, başarılı olmasını istediğim bir futbolcumuz (idi); LGBT filan hiç umurumda değil. Üzülerek söylüyorum, zorlamak faydasız bu saatten sonra; olmaz...