#48 Taylan Antalyalı

prime döneminde italyaya çakmamız lazımdı 3 4 m euroya malesef o tren kaçtı bu saaten sonra kontratından minimum hasarla çıkılması başarıdır

1 gol
1 asist

tebrikler !!

Sen hiç bir şey değilsin.

Bunun böyle bir golü atıp pis pis sırıtması anca bizim başımıza gelirdi. Sen bir hiçsin. Bunu unutma.

Gol attı diye niye kızılıyor anlamadım doğrusu.Şikebahçelilerin istediği gibi bize yatsınlar mı ? Maç içinde düşünmedim değil oliviera'nın olmadığı zamanlarda orta saha da kullanılazmıydı acaba diye.

Gol attı diye niye kızılıyor anlamadım doğrusu.Şikebahçelilerin istediği gibi bize yatsınlar mı ? Maç içinde düşünmedim değil oliviera'nın olmadığı zamanlarda orta saha da kullanılazmıydı acaba diye.
Bugünü baz alırsak Mitsö ile bunu takaslasak maçı kopartırdık muhtemelen gerçi bizim saçma oyun planımızdan dolayı belki de gol yedirirdi yine

Yav adam bize tonla gol yedirdi defolup gitsin

Keşke bizde de takımı sabote etmeyip şereflice mücadele etseydin Taylan Efendi.

Daha önce de demiştim. Ömer, Kılınç, Akbaba ve Taylan'dan göndermememiz gereken tek isim buydu. Torreira'nın alternatifi yok bizde. Bugün Oliveira Torreira yoktu. Yedekte Baran dışında orta saha kalmadı mesela.

Daha önce de demiştim. Ömer, Kılınç, Akbaba ve Taylan'dan göndermememiz gereken tek isim buydu. Torreira'nın alternatifi yok bizde. Bugün Oliveira Torreira yoktu. Yedekte Baran dışında orta saha kalmadı mesela.
adam gitmek istedi uğur admirim

Geri
Üst Alt