#48 Taylan Antalyalı

Bugün bizde olsa malca geri paslarla ya gol yedirir ya da kırmızı kart aldırırdı şüphesiz.

Gol attı diye niye kızılıyor anlamadım doğrusu.Şikebahçelilerin istediği gibi bize yatsınlar mı ? Maç içinde düşünmedim değil oliviera'nın olmadığı zamanlarda orta saha da kullanılazmıydı acaba diye.
Evet böyle oynamasını istemiyorum !

Diğer takımların değil kiralık, eski oyuncuları bile topa koşmuyor çünkü onlarla maç yaparken !!

Bize gibi köpek gibi davranan herkes benim düşmanım.Babamı bile tanımam bunu yaparsa

yanındaki siyahi arkadaş sağolsun bizden az sırıttı işte, bizde olsa dümeni verecektik gene kağnı gibi oynayacaktı. taylan fiziğinin zirvesindeyken, abdurrahman çelebi'yken 1 sene iyi top oynadı işte, bu saatten sonra onun yanına bile yaklaşması hayalperestlik olur. golü atmamak için de baya uğraştı ama kuş taşa çarptı.

Yav adam bize tonla gol yedirdi defolup gitsin
Peki bunlara niye yedirmedi ? Geçen sene resmen takımın ruhu gitmiş psikolijisi dağılmıştı.Bu adam bir xavi yada xabi alonso değil muhakkak ama adamın yanında da berkan ile cicaldaou olunca batırması gayet normal.semih nasıl ufja'nın yanında yükseldi ise aynı şekilde torreira mertesn yanında daha yükselebilir.

Peki bunlara niye yedirmedi ? Geçen sene resmen takımın ruhu gitmiş psikolijisi dağılmıştı.Bu adam bir xavi yada xabi alonso değil muhakkak ama adamın yanında da berkan ile cicaldaou olunca batırması gayet normal.semih nasıl ufja'nın yanında yükseldi ise aynı şekilde torreira mertesn yanında daha yükselebilir.
Ben asla 6 no olmamasi gerektigini soyl3mistim hucuma donuk oynamali demistim 9lmadi. Ama yedirdigi goller normal degildi.

Valla ben bizde half space denen yere koşu attığını görmedim hiç. Bugün 2 tane yaptı
Bizde bu kadar serbest oynatmıyordu hoca. Ha 8 oynadığında da yapmıyordu pek. Ama yine basit pas hataları vardı. Bir tane defans arkasına sızdı koluyla kontrol etti fln. Bizde de iyi gibi oynarken kamillikler yapıyordu böyle.

Bunun bize gol atma ihtimalini zaten herkes konuşuyordu bir de rövaşata ile attı adam kariyer golünü bize karşı oynarken atıyor. :asd::asd::asd:

Bonservisle verilmeli.

Buyuk takimda rotasyon oyuncusu bile olamaz. Ankaragucu gibi takimlarda takilsin

Mustafa Sarp'da bizden gittiği sene bize gol atmıştı. Bu tip oyuncuları 1 gol ile abartmaya gerek yok.

Taylan tarihin en kötü sezonunun simgesi oldu Mustafa Sarp gibi Barış gibi. İki tarafında yollarının bir daha kesişmemesi herkesin hayrına olur.

Geri
Üst Alt