#48 Taylan Antalyalı

Eyüp sağlam kadro kuracak gibi orda gereksiz olur. Geçen seneki samsun gibi alt tabaka takımlarda iş yapar.
Sevgili Furkan sağlam kadro kuracakta ,alacağı vereceği bellli .Çıtayı çok yükseğe koyma.Çok aşırı zengin değiller.Zamanında Malatyanın yaptığı gibi çok büyük oyuncuları ilk seneden alacaklarına ihtimal vermiyorum.Etleri butları belli yani.

Eyüp de dursun. Gitsin demedim ki ona
Eyüp aslında bir sezon full oynayabileceği bir takıma kiralansa,gözümüzün önünde olsa,offf offf çeksek bence kendisi ve bizim açımızdan çok daha iyi olmazmı.Bence bir sezon gitmeli .Düşünsenize Hamzayı gönderebilseydik belki çok daha farklı konuşabilirdik.Oynayamayan gençler oynayacağı takıma kesinlikle gitmeli.Yatmamalılar asla vede kata.

Ne Taylan'ı kardeşim, şaka yapmayın
Samsunsporlular bile bu adamı istemiyordur
300-400 bin neyse alıp şutlayalım

Nerde cikti bu dalyan sevdasi ula? Elimizde çöp tenekesi vardi diye niye hemen kiymete biniyor böyle topcular?

1 sene iyi oynadi gerisi yok, bizde işi de yok

Berkana verilen kredi buna verilmedi. Cicaya gidip 6.5 milyon bayinildi.
Terim Ick'i tavlayamadi diye kesti bir de ustune renkli tshirt giyince taraftarca dislandi.

Hazirlik kampina gitmesinde sakinca yok.

Okan Buruk takımda tutmak istiyor

Tecrübeli hocanın, orta sahada oynayan Taylan'ı gelecek sezon takımda değerlendirmek istediği öğrenildi.

Bende geniş kadroda olması taraftarıyım. Ligde ve kupada değerlendirilir bence. Ndombele yerine olsa mesela bazı maçlarda demirbay ve torreirayi 20 dakika falan dinlendirirdik.

Defansif orta saha olarak iş yapmaz ama 8 numara olarak form tutarsa faydalı olacaktır. Hemen kesip atmamak lazım.

1. kamp dönemi geniş kadroda olsa bile 2. kamp dönemi olmayacaktır.

Ozellikle genc nesilde hemen biseyleri cope atma, tuketme cilginligi goruyorum..

Bu dogru bir bakis acisi degil.

Gecen sene ayni sekilde davrandiginiz Berkan karagumruk macinda cok onemli bir Gol atti, keza son konya macinda da..

Denensin, belki de rotasyonda onem arz Eden bir oyuncu olur.
Ben Taylanin da cok bos bir oyuncu oldugunu dusunmuyorum.
Istenilen olmazsa vedalasilir.
Orta saha bizim icin cok muhim bu sene.

Hayati bilgisayar oyunu gibi gorenler, gercek hayati gorunce Sudan cikmis basligi donerler. Siz donmeyin

Ozellikle genc nesilde hemen biseyleri cope atma, tuketme cilginligi goruyorum..

Gecen sene ayni sekilde davrandiginiz Berkan karagumruk macinda cok onemli bir Gol atti, keza son konya macinda da..

Hayati bilgisayar oyunu gibi gorenler, gercek hayati gorunce Sudan cikmis basligi donerler. Siz donmeyin

Genelleme yapmak ne kadar doğru?

Ben kendi nezdimde Berkan'ın her daim kadroda tutulmasını istiyordum fakat Taylan'ın fayda etmeyeceğini düşünüyorum.

Şimdi ben hayatı bilgisayar oyunu gibi mi görüyorum?

Tüketim kültürü ile ilgili yazdıklarının büyük bir bölümüne katılıyorum bu arada.

genel anlamda dediğin doğru üstad.

ama misal dediğin "hemen bir şeyleri çöpe atma" olayı -futbol özelinde- Köhn için desen anlarım. "olmadı ya sallayalım" mantığı var taraftarda misal. daha 2.5 ay top oynadı adam bizim takımda ve hep dediğim gibi - dengesiz bir ortasahası olan takıma oynadı.

ortasaha hamleleri doğru olursa köhn de performans arttırır, zaha'da ...tete'de... olay burda maliyet / performans dengen.

ama taylan için bnce geçerli değil - adam artık genç değil - belli işleri becerememiş, kendini geliştirememiş, ütüne koyamamış vasat seviye futbolcu sonuçta. Bizde denenecek bir yanı yok diye düşünüyorum. Zira çok adam var rotasyon için düşünebileceğin. Taylan'a şans geleceğine Eyüp Yıldız'a hatta Efe Akman'a şans gelsin. Taylan değerlendiremedi o şansları bizim takımda zamanında.

Taylan'dan ziyade o dönem orta saha almayanlar çok net daha suçluydu bence.

O kadar kötü futbolcu değil aslında. Vagon olmaktan öteye gidemeyecek üç adamı orta sahada as futbolcu olarak planlayan futbol aklının ceremesini -lokomotifi olmayan tren gitmeyince- en çok da bu çocuk çekti. Berkan ve Cicaldau' dan daha tecrübeli diye orta sahanın liderliği kendisine düştü ki 6 numara orijinal mevkisi bile değildi; ağır yükün altında ezildi. Büyük takım bazında tarihin en kötü orta saha hattı ünvanının favorilerinden oldular maalesef.

Sezonun sonunda söylemiştim; öyle bir özgüven kaybı yaşayıp taraftarın gözünden düşmüştü ki daha dikiş tutmazdı bu takımda. Berkan kalsın, Taylan gitsin dedim. Taylan daha kötü olduğu için değil de biçilen rol aşırı yıprattığı için öyle olması gerekiyordu. Cicaldau' dan bahsetmeye gerek bile yok

Bizdeki son sezonunda o travmayı yaşamamış olsaydı, rotasyonda katkı verebilirdi ama yine saçma sapan transferlerle kadro eksik bırakılmazsa, pek sıra gelmez zaten.

Sözleşmesinin devam ediyor olması dert değil. Kurun durumundan dolayı maaşı asgari ücretten hallicedir; kolaylıkla takım bulacaktır...

Geri
Üst Alt