- 25 Temmuz 2011
- 6.829
- 3.920
- 1.938
Takimdaki genclere sans verilmeli. Taylana sadece yerli oyuncu oldugu icin sans verilmesi dogru olmaz. Efe Akman ve Eyup gibi oyunculara sans verelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 yaşına girmek üzere olan ve üst üste kiralık giden oyuncuya bile kampta şans vermeyi düşünen bir camiayız. Daha vefalısı bulunmaz.Sıkça bahsedilen Eyüp de bu takımda süre alamaz. Yeni transfer geldikten sonra rotasyondaki Kaan, Berkan, Demirbay ' dan hangisini kesebilir? Genç oyuncu parlasın isteriz elbette ama o ışığı vermiyor.
Kiralık verilip kapasitesinin test edilmesi gereken ilk futbolcumuzdur.
Aynı bizim de seni hala forumda tuttuğumuz gibi. Daha vefalı forum bulamazsın zira Taylan kadar bile değilsin.30 yaşına girmek üzere olan ve üst üste kiralık giden oyuncuya bile kampta şans vermeyi düşünen bir camiayız. Daha vefalısı bulunmaz.
Ben unutmak istiyorum laAynı bizim de seni hala forumda tuttuğumuz gibi. Daha vefalı forum bulamazsın zira Taylan kadar bile değilsin.
unutmak kelimesi un'dan çıkmışBen unutmak istiyorum la
Bildiğin ununutmak kelimesi un'dan çıkmış
Bana bir daha la dersen sana uygulayacağım tarifeBen unutmak istiyorum la
Işık veriyor mu vermiyor mu göremedik kiSıkça bahsedilen Eyüp de bu takımda süre alamaz. Yeni transfer geldikten sonra rotasyondaki Kaan, Berkan, Demirbay ' dan hangisini kesebilir? Genç oyuncu parlasın isteriz elbette ama o ışığı vermiyor.
Kiralık verilip kapasitesinin test edilmesi gereken ilk futbolcumuzdur.