#49 Endoğan Adili

Saf mısın, numara mı yapıyorsun?, mevzu düşündüğünden çok daha derin! :)...Bu sinsi Dursun üyelik aidatını yatırmadığı için Aysal' ın son kurduğu muhteşem yönetime giremedi; Aysal' ın sağ kolu olacaktı yoksa. Ünal Aysal' ın o akla zarar transferleri yapmasının, Selçuk-Burak kazıklarını bir daha çıkmayacak şekilde saplamasının arkasındaki sır perdesini nihayet aralamış bulunuyorum; hep Dursun' un marifetleri (Hamza' nın fikrini de almıştır, komisyonları paylaştıklarına elbette şüphe yok!)...Çok yakın olduğu yüceler yücesi Aysal' ı kalleşçe sabote ederek, sonrasında başkanlık makamına kuruldu, korkulur bu adamdan! :asd22::P;):):D...
reis ironi mi yapıyorsun anlayacak durumda değilim pek layk atcam ikilemde kaldım. aydınlatırsan memnun olurum.
iyi forumlar.

:asd22:

[USER]yönetim [/USER] rütbesini alın sonrada uyarın.

Son düzenleme:
Saf mısın, numara mı yapıyorsun?, mevzu düşündüğünden çok daha derin! :)...Bu sinsi Dursun üyelik aidatını yatırmadığı için Aysal' ın son kurduğu muhteşem yönetime giremedi; Aysal' ın sağ kolu olacaktı yoksa. Ünal Aysal' ın o akla zarar transferleri yapmasının, Selçuk-Burak kazıklarını bir daha çıkmayacak şekilde saplamasının arkasındaki sır perdesini nihayet aralamış bulunuyorum; hep Dursun' un marifetleri (Hamza' nın fikrini de almıştır, komisyonları paylaştıklarına elbette şüphe yok!)...Çok yakın olduğu yüceler yücesi Aysal' ı kalleşçe sabote ederek, sonrasında başkanlık makamına kuruldu, korkulur bu adamdan! :asd22::P;):):D...

Arkadaşı Senarist çıktı ya lan...

Müthiş hikaye olmuş. Devamını bekleriz lütfen

Oynuyomu bu isviçrede

Bu topcuyu kim onerdi yahu rezilligin otesi adama para baydik ne oynattik nede kazanc sagladik komisyoncularin abv

kimdi olum bu harbiden
unalin soforu falanmiydi

Nasıl bi adamsa pasaport alamıyor

-Tapatalk-

Bu herifin KAP detayları yok.Ne kadar ödüyoruz acaba?

Alengirli bir transferdi bu sebeple yillik 1 milyon euro oduyor olabiliriz.

Kimin amca çocuğuydu acaba.

Tulun?
Aysal?
Utkucan?

Bu herif kalırsa yerli mi yoksa yabancı mı sayılacak acaba?

scoutların buludğu bir adamdı hatırladığım kadarıyla ve gayet iyi oyuncu idi neden kadroda dusunulmuyor anlamıyorum.

Muhtemelen sözleşmesi fes edilir. Geçtiğimiz sezon hiç oynamamış.

Geri
Üst Alt