- 30 Mayıs 2011
- 16.177
- 1.084
- 458
Öyle olsa bile bir kedi diğer bir kedinin başarısızlığına sevinmez. Sen nasıl bir kedisin?
Kedi Lobisinin bazi onde gelen isimlerinde baska kimsenin basarisina sevinemem kusura bakma Aslan

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle olsa bile bir kedi diğer bir kedinin başarısızlığına sevinmez. Sen nasıl bir kedisin?
Lai Lai Hei - Ozan
Secret Garden - Alpay
Blackmore' s Night - Murat
Ti Amo - Ertuğrul
Kissing You - Can Uz
REM - Ayberk
Kedi Lobisinin bazi onde gelen isimlerinde baska kimsenin basarisina sevinemem kusura bakma Aslan![]()
Lai Lai Hei - Ozan
Secret Garden - Alpay
Blackmore' s Night - Murat
Ti Amo - Ertuğrul
Kissing You - Can Uz
REM - Ayberk
Bu sefer sonuçlara müdahale etmedim bakalım 1.olabilecek misinKedi lobisinin şu anda resmi olarak 1 numarası benim.
Kedi lobisinin şu anda resmi olarak 1 numarası benim.
İkidir dikkat ediyorum, benimle ilgili tahminde bulunmuyorsun değerli büyüğüm. Artık alınmaya başladım.
Senin neyle katılacağın belli olmuyor![]()
Benim şarki ateş ediyor görmüyorsun abi. 12 verdin diye düşünüyorum.
Bu sefer sonuçlara müdahale etmedim bakalım 1.olabilecek misin![]()
Müdahele etmedin iyi ettin ama bazı yerleri de fazla es geçtin. Hakkım yenildi. Sırası gelince konuşacağım.Kurallardan kenara çıkıldı.
Benim 12 imin kime gittiğinin cevabı basit aslında![]()
Vasfi senin gayen ne?![]()
Vasfi senin gayen ne?![]()