4'te 0

Erkek basket ligde şampiyon olsa

Bayan basket zaten ligdede olur

Voleybol bayanda vakıfbank

Voleybol erkek halkbank

Futbol küme düşseler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dalgamızı geçelim fakat o finallerde bayan baskette olduğunu gibi onlardan kupayı alan niye biz olmadık diye de düşünelim.

Mutlaka benim içinde öyle fakat diğer branşlardaki kupayı alsa dahi haberi bile olmayacak çoğu kimsnin,ses getirmeyecek yani o manada

Evet, bir masa tennisi mesela kimi ilgilendirir 2-3 kişi hariç? Belki chin halkını.

Futbol, basketbol, rugby, buz hokey, amerikan futbolu, basebol ve cricket.

Bunlar dünya sporları , yani en çok takip edilen ve taraftar kitlesi büyük olan spor daları.

Olimpiatları saymıyorum. Genel seyircisi olan bir orginasyon.

Fb'nin futbol liginde şampiyon olduğunu sayarsak şu an itibariyle neredeyse tüm branşlarda eşitlik oluşuyor şampiyonluk sayılarında;

Futbol 19-19

Erkek Basketbol 5-5

Kadın Basketbol 11-11

Erkek Voleybol 4-4

Kadın Voleybol 0-3

Bunların dışında Galatasaray, Fenerbahçe'nin yer almadığı su topu ve tekerlekli sandalye basketbolunda açık ara öndedir. Fenerbahçe ise Galatasaray'ın olmadığı masa tenisinde şampiyonluklar almaktadır. Kürek ve yüzme şampiyonalarında da eşitlik söz konusu.

Ancak iş Türkiye Kupası, Süper Kupalar ve Avrupa Kupalarına gelince Galatasaray farkı ortaya çıkıyor. Ayrıca fb'nin Aziz Yıldırım dönemi öncesi futbol harici branşlarda neredeyse hiç şampiyonluğu yoktu. Her ne kadar eleştirilse de Aziz Yıldırım sonrası "Fenerbahçe Spor Kulübü" olma yolunda çok gerisinde olduğu Galatasaray'ı yakalamıştır. Bu yüzden Galatasaray'ın da özellikle voleybol sporunda daha fazla yatırım yapması gerekmektedir..

Bizden cacık olmaz. Kendi kendimizi bitirmekte üstümüze yok.

Adamlar yani Fb erk basket takımı 2007 yılında en büyük kupada. çeyrek final oynamış. 2.kupada da başarıları mevcut.

bayan baskette de 2007 yılından beri finallerdeler.

Bence bu da başarıdır.Bence yani.

Adamlar yani Fb erk basket takımı 2007 yılında en büyük kupada. çeyrek final oynamış. 2.kupada da başarıları mevcut.

Forumumuza hoşgeldiniz sikeci şerefsiz haysiyetsiz pislik takımın taraftarı sn. Mustafa Bey.

Forumumuza hoşgeldiniz sikeci şerefsiz haysiyetsiz pislik takımın taraftarı sn. Mustafa Bey.

Ezberlemişsin bu sözü galiba Geçmiş yorumlarıma bak. Ben bilmem kaç yıllık galatasaraylıyım kardeşim. İnsanları olmayan şeylerle hitab etmeyin.Kolay gelsin..

Merhaba bu arada.

Ezberlemişsin bu sözü galiba Geçmiş yorumlarıma bak. Ben bilmem kaç yıllık galatasaraylıyım kardeşim. İnsanları olmayan şeylerle hitab etmeyin.Kolay gelsin..

Merhaba bu arada.

Merhaba sikeci serefsiz haysiyetsiz pislik takımın taraftarı sn. Mustafa Bey.

Geri
Üst Alt