4'te 0

BlIQ3LMCAAEqHbJ.jpg

Finale kadar uzanmaları büyük başarı bu kadar branşta ama finale gidene kupa vermiyolar malesef, bu da dalga konusu oluyo normal olarak. Üstelik Fener'e koyup alınmış bir kupa varken ortada.

Normal yani. :D

Yaptıkları başarıdır, ama artık Fener'in kronik hastalığı olan sona ulaşamama hastalığı devam etmekte. :D Büyük eğlence tabi :D

Başarıdır takımımızı tebrik ederim ama Türkiye Ligi şampiyonluğu gittiyse önemsizdir benim için.

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan 4 dk.

Ellerinden gelse adamlar Muhteşem Yüzyıl'ın finalini de kaybedecekler.

zuhahaha xD

Bence kendinizi avutuyorsunuz. Futbolda ligi biz götürüp, bunların hepsini Fenerbahçe 'ye karşı kaybetsek konusu bile açılmazdı.

Katılıyorum ama avrupa kupasına katılamam. Hele futboldan sonra ülkemizde en çok tutulan basketboldan geliyorsa bu kupa.

Diğerlerini ciddiden pek takan yok

Başarıdır takımımızı tebrik ederim ama Türkiye Ligi şampiyonluğu gittiyse önemsizdir benim için.

Her sene biz mi olacaz şampiyon Mehmet bosversene. :D artık kaç hafta kalmış kiminle maç yapıyoruz takip dahi etmiyorum. Bu sezon bitti benim için.

Irzına gecmisler fenerin gecmis olsun.

13 nisan kara gün

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her sene biz mi olacaz şampiyon Mehmet bosversene. :D artık kaç hafta kalmış kiminle maç yapıyoruz takip dahi etmiyorum. Bu sezon bitti benim için.

Taraftarımız komik duruma düşüyor birader onu söylüyorum. Vay fenerbahçe masa tenisi bilmem ne kupasını kaybetmiş, adamlar yarı kadroyla Antalyayı mahvetti, biz Sivasa ezildik yemişim voleybolunu masa tenisini.

Taraftarımız komik duruma düşüyor birader onu söylüyorum. Vay fenerbahçe masa tenisi bilmem ne kupasını kaybetmiş, adamlar yarı kadroyla Antalyayı mahvetti, biz Sivasa ezildik yemişim voleybolunu masa tenisini.

Yok be ne komik duruma düşüyoruz, komik duruma düşen varsa Fener yani. Unutulmadı mazi :D Unutturmamaya da devam ediyorlar yeni şeylerle :D

Ha futbolda da böyle bişey yaşansa kim bilir neler olurdu :D Ama malesef bu ruhsuzlukla 2.liğe oynarız ancak. Ben bile ümidi kestim takımdan bu sene o derece yani. :D

Su an cogu fenerli sampiyonlugun tam olarak tadını cıkaramıyo oyle bi kupa kaybettiler o cok ovundukleri bayan basketbolda ve en onemli kupa ve bize kaybettiler

Bu olay sıradan bi olay degil euroleague diyoruz yıllarca unutulmaz bu olay ezeli rakibine avrupanın en buyuk kupasını kaybetmek

Futbolda ki kupamizi da caldilar zaten elbirligi ile

İsim vermeme gerek yok sanirim

Nedir abi mevzu ben anlamadım? İnsanlar diğer branşlardaki başarılara sevinmesinler mi? Ki futbolda da bu sezonu 2. bitirip ziraat kupasını da alırsak başarılıyız diyemem ama başarısız da demem. Nedeni cl de gruplardan çıkmamız ve bu sene 2. olanın direk cl ye gidiyor olmasıdır. Gelecek sene mutlak şampiyonluk gelmeli o ayrı konu.

En azından şöyle söyleyelim; Biz futbolda devamlı başarı yakalıyorken ve diğer branşlarda nispeten başarısız geçirdiğimiz sezonlarda siz futbol kulübüsünüz biz spor kulübüyüz, o yüzden sizden büyüğüz falan filan diyordu güvercin familyası :D Gerçi onların söylediği kimin umrunda ama işte goethe gelmek genlerinde var yapacak birşey yok.

Euroleague şampiyonu oluyoruz ve bunu ezeli rakibimizi yenerek kazanıyoruz hala önemli olan futbol diyorsunuz. Sizin için Sivas'ı yenmek daha önemliyse diyecek birşey yok.

Euroleague şampiyonu oluyoruz ve bunu ezeli rakibimizi yenerek kazanıyoruz hala önemli olan futbol diyorsunuz. Sizin için Sivas'ı yenmek daha önemliyse diyecek birşey yok.

yav sezon bitmiş zaten.sivas mı kaldı ya...sezon başından beri lig bizimkilerin umrunda değil.kalan 5 maç var.keyiflerine kaldı kazanmak.

yav sezon bitmiş zaten.sivas mı kaldı ya...sezon başından beri lig bizimkilerin umrunda değil.kalan 5 maç var.keyiflerine kaldı kazanmak.

işte bu yüzden o ruhsuzları artık kaale bile almıyorum. bayan basketbol takımımıza bakıpta ders alsınlar.

Adamlar yalama oldu, durduramıyoruz efenim HAHAHAHAHAHA

Geri
Üst Alt