- 25 Nisan 2011
- 20.486
- 13
- 1.088
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Finale kadar uzanmaları büyük başarı bu kadar branşta ama finale gidene kupa vermiyolar malesef, bu da dalga konusu oluyo normal olarak. Üstelik Fener'e koyup alınmış bir kupa varken ortada.
Normal yani.
Yaptıkları başarıdır, ama artık Fener'in kronik hastalığı olan sona ulaşamama hastalığı devam etmekte.Büyük eğlence tabi
![]()
Bence kendinizi avutuyorsunuz. Futbolda ligi biz götürüp, bunların hepsini Fenerbahçe 'ye karşı kaybetsek konusu bile açılmazdı.
Başarıdır takımımızı tebrik ederim ama Türkiye Ligi şampiyonluğu gittiyse önemsizdir benim için.
Her sene biz mi olacaz şampiyon Mehmet bosversene.artık kaç hafta kalmış kiminle maç yapıyoruz takip dahi etmiyorum. Bu sezon bitti benim için.
Taraftarımız komik duruma düşüyor birader onu söylüyorum. Vay fenerbahçe masa tenisi bilmem ne kupasını kaybetmiş, adamlar yarı kadroyla Antalyayı mahvetti, biz Sivasa ezildik yemişim voleybolunu masa tenisini.
Futboldaki hepsine kafi gelir
Euroleague şampiyonu oluyoruz ve bunu ezeli rakibimizi yenerek kazanıyoruz hala önemli olan futbol diyorsunuz. Sizin için Sivas'ı yenmek daha önemliyse diyecek birşey yok.
yav sezon bitmiş zaten.sivas mı kaldı ya...sezon başından beri lig bizimkilerin umrunda değil.kalan 5 maç var.keyiflerine kaldı kazanmak.
Orası öyle tabiki. Ama avrupa kupası finalinde feneri yenerek kazanmak paha bicilmez coğumuz için.