5+0+3 ve Galatasarayımız

Bu oyuncular ilk 11deki kilit isimler:

Sneijder

Melo

Muslera

Bu oyuncular muhtemelen girerler ilk 11e:

- stoper (Ranocchia? Burdisso? Chedjou?)

- Telles (eger iyi oynasa)

- Bruma

Drogba gider, Hajrovic Brumayla forma için savasir. Ligde 2 tane stoperle oynarsak Brumaylada oynayabiliriz.

Sorun, yabanci forvet nerede oynayacak.

Bu kural kalkmaz bence bjk ve fener birleşmesi var ve yanlarına da bir iki anadolu kulübü de çekerler yakında

Bjk acikladi seneye. 8 yabanciyi gecemez diye. Oylede olur.

Tek sansimiz dava baska yolu yok.

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bildiğimiz üzre önümüzdeki sezon kural bu. Kalkar mı kalkmaz mı bilinmez ama kuşlar şimdiden başladı transferlerimizi ona göre ayarladık demeye.

Drogba - Sneijder - Muslera - Eboue - Telles - Chedjou - Melo - Hajrovic - Ontivero - Dany - Bruma - Amrabat - Burdisso

= 13 Yabancı. Kural devam ederse ne poh yiyicez?

Drogba Amerika'ya.

Dany Bjk'ta kalır.

Amrabat Satılır.

Chedjou Satılır.

Burdisso geri döner.

Kalır 8 Yabancı.

Forvet hattımız. Burak - Umut ile giderse kafamızda saç kalmaz. O halde;

Eboue ilede yollar ayrılmalı yerine Kaliteli bir Forvet.

Peki ya Manci'nin sürekli şikayet ettiği Stoperimiz ne olacak?

Ontivero bir takıma kiralanır.

Yerine hocamızın istediği kaliteli bir stoper alınır yada beğenilirse Burdisso kalır.

Pofff çok karışık.. Ya da bir babayiğit çıkar ve tüpçünün tüpünü patlatır. Böyle ahmakça kural ortadan kalkar. Tüm gençlerimiz, tüm oyuncularımız yeterince şans bulur. Bu ülkede bu mümkün mü? Hiç sanmıyorum. O halde şimdiden çalısmalar başlamalı.

Vazgeçtim Ontivero bir takıma kiralanmasın :D

Onu boşverinde önce 3/4 yapalım gerisi yalan... :tiphat:

3= Üstüste 3.şampiyonluk

4= 4.yıldız.

5+0+3 diye birşey olmayacak. Fenerbahçe için çıkarılan bu karar olmayacak. Bu kararı çıkaranların da, bu kararın da defolup gitmesi gerekiyor.

AB statüsü ile ilgili zamanında Giunti ve Anelka için bjk ve fener çok uğraşmış ancak bir sonuç elde edememişlerdi.

6+limitsize kimsenin karşı çıkacağını sanmıyorum.Çünkü bu kural gelecek sezon değişmezse seneye Hakan.Ç,Tolgay ve kim varsa toplarız,bu seferde gelecek yıllarda yabancı sayısının arttırılmasına biz karşı çıkarız.Aptal bir kısır döngüye sokacaklarını sanmıyorum.

Valla beşiktasın bu inadı sürerse kural aynı kalır gibi. yani 8 e düşer imza sayısı.

Ama şöyle olur 5+0+3 değilde 6+2 yaparlar büyük ihtimal.

Önder özende röportajında 7+1 1+7 5+0+3 hangisi olur bilemem ama 8 kişi olucak planımıı ona göre yaptık demişdi.

Valla umarım ikna ederler de 6+4 veya 7+3 gibi bişiolur

6+4 veya 7+3 de olur renkdaş. keşke olsa ona da razıyız. 8 yabancı olacaksa da en azından 6+2 olsun.

Türkiye Futbol Direktörümüz bir zahmet el atsın şu işe, zamanında yaptığı konuşmaları icraata dökme zamanı geldi.

Kuralın devam edeceğini sanmıyorum. fb'de dahil herkes şikayetçi bu kuraldan artık. En kötü ihtimal 6+0+4 devam eder ama bence bu da kaldırılır eski sisteme geri dönerler gibi geliyor bana..

Drogba - Sneijder - Muslera - Eboue - Telles - Chedjou - Melo - Hajrovic - Ontivero* - Dany - Bruma - Amrabat - Burdisso

*Kiralık

------------Muslera------------

Veysel--Semih--Ömer T.--Telles

--------Melo----Selçuk---------

Bruma------Sneijder------XXXXX

-------------Burak------------

Bana kalırsa 5+0+3 diye birşey olmaz ama yine de bu şekilde birşey oluruz herhalde öyle birşey olsa.

Drogba - Sneijder - Muslera - Eboue - Telles - Chedjou - Melo - Hajrovic - Ontivero* - Dany - Bruma - Amrabat - Burdisso

*Kiralık

------------Muslera------------

Veysel--Semih--Ömer T.--Telles

--------Melo----Selçuk---------

Bruma------Sneijder------XXXXX

-------------Burak------------

Bana kalırsa 5+0+3 diye birşey olmaz ama yine de bu şekilde birşey oluruz herhalde öyle birşey olsa.

kiralık olan burdisso renktaş, ontivero değil

Çeptalk

5+0+3 olacağını düşünmüyorum.6+2'ye dönüş olur.

Geri
Üst Alt