- 26 Aralık 2008
- 9.285
- 10.720
- 2.638
Cevap: 5+1 ses sistemi öneri ?
Hayır.
Bu :
Seninki bu alet mi ??
Hayır.
Bu :
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seninki bu alet mi ??
Hayır.
Bu :
![]()
![]()
Buna 5.1 sistemi takabilirsin. Sol alt kösede takmak icin yer var.![]()
5+1 çalıştırır ama, yüksek modellerde tam performans alamazsın. Senin verdiğin linkler içinde, F/P olarak Philips'i al derim. Jwin fln kalite olarak alınacak markalar değil. Maliyet az olsun diye, devreleri fln dandik yapıyorlar, ses kalitesi Philips'e göre kötü olur.
dostum hiç kendini kasma eğer masraf yaparım harici ses kartı alırım dersen tabi olur ama her 3 çıkışlı ses kartı 5+1 destekliyor diye bir kaide yok bendede anakart üzerinde 3 çıkış var ama harici ses kartı aldım kullandığım sistem x-540 sen bence şu aleti al keyfine bak
z-2300 logitech :yoji:![]()
ilk önce 5+1 esprisi nedir onu anlamak lazım ses gelmesi önemli değil ses gelse bile 2 kanallı ses gelir 5 kanallı ses gelmez yani sorround veya thx ses alamazsın 5+1 destekleyen ses kartı şart
Bugün teknosaya gidip baktım. Bu elemanlardan hiç biri yok ellerinde. Netten de sipariş edemiyorum. Bi de aklıma şu cihaz takıldı. Aparat yardımı ile pcye bağlanabiliyormuş. Bir sorayım almadan dedim.
LG HT202SF EV SİNEMA SİSTEMİ - Teknosa Alışveriş Sitesi
Çıkış Gücü(rms) (w): 200 Desteklediği Formatlar 1 : DVD, VCD, CD, SVCD Desteklediği Formatlar 2 : JPEG, MP3, DivX Model : HT202SF Menşei : İthal Pal Progressive Scan : Var Kutunun İçindekiler : Uzaktan Kumanda Uzaktan Kumanda : Var
Paran varsa, bunu al. Ev sinema sistemleri çok iyi ses veriyor ki, 200W diyor çıkışa. Ayrıca Lg bir arkadaşımda var, gayet başarılı bir marka ses olayında.
Bunu bilgisayara baglamak icin böyle bisey gerekli olabilir.
![]()
Birde direk Teknosa yerine baska yerlerede bak. 1-2 tane bilgisayar dükkaninada göz at, öyle dükkanlar genellikle daha ucuz oluyor. Teknosa'nin fiyatlari heryerde ayni ve biraz pahali gibi.
En ucuz teknosada bu cihaz.Bu arada o resimdeki zıkkımın adı nedirOna göre alayım ondan da
![]()
Ama bundan büyük ihtimal orda yoktur gibi geliyor bana. Onun icin ses sistemini almadan orda bi sor bunu nasil bilgisayara baglarim diye. Ordaki calisanlar sana yardimci olurlar bu konu hakkinda.