5+1 ses sistemi öneri ?

Cevap: 5+1 ses sistemi öneri ?

Seninki bu alet mi ??

Hayır.

Bu :

acer-aspire-5738g.jpeg

AS5738G_654G32MN_en_ucuz_acer_notebook_xmlseries_as5738g_654g32mn_470.jpg

Creative

5+1 çalıştırır ama, yüksek modellerde tam performans alamazsın. Senin verdiğin linkler içinde, F/P olarak Philips'i al derim. Jwin fln kalite olarak alınacak markalar değil. Maliyet az olsun diye, devreleri fln dandik yapıyorlar, ses kalitesi Philips'e göre kötü olur.

5+1 çalıştırır ama, yüksek modellerde tam performans alamazsın. Senin verdiğin linkler içinde, F/P olarak Philips'i al derim. Jwin fln kalite olarak alınacak markalar değil. Maliyet az olsun diye, devreleri fln dandik yapıyorlar, ses kalitesi Philips'e göre kötü olur.

Yazdığım 4 model için uygun mudur peki ?

Özellik olarak çok daha üstün gibi duruyor JWİN ama Philps ve Creative'in de adı var.

Creative, Logitech yada Philips al derim ben sana. Taninmamis markalarin cogu kalitesi dandik oluyor, cabuk isinmak yada kablo erime felan gibi seyler oluyor. Ben yillardir Logitech kullaniyorum ve gayet memnunum.

SPA2600.jpg

Senin koyduklarindan bunlari begendim ben. Hem görünüs hemde kalite olarak güzel.

dostum hiç kendini kasma eğer masraf yaparım harici ses kartı alırım dersen tabi olur ama her 3 çıkışlı ses kartı 5+1 destekliyor diye bir kaide yok bendede anakart üzerinde 3 çıkış var ama harici ses kartı aldım kullandığım sistem x-540 sen bence şu aleti al keyfine bak

20101028.1827D1P51QMG2.gif
z-2300 logitech :yoji:

dostum hiç kendini kasma eğer masraf yaparım harici ses kartı alırım dersen tabi olur ama her 3 çıkışlı ses kartı 5+1 destekliyor diye bir kaide yok bendede anakart üzerinde 3 çıkış var ama harici ses kartı aldım kullandığım sistem x-540 sen bence şu aleti al keyfine bak

20101028.1827D1P51QMG2.gif
z-2300 logitech :yoji:

Onu Realtek driver programi üzeri ayarlabiliyorsun. Benim anakartimda 3 cikisliydi ordam ayarladim bende.

realtek.jpg

ilk önce 5+1 esprisi nedir onu anlamak lazım ses gelmesi önemli değil ses gelse bile 2 kanallı ses gelir 5 kanallı ses gelmez yani sorround veya thx ses alamazsın 5+1 destekleyen ses kartı şart

ilk önce 5+1 esprisi nedir onu anlamak lazım ses gelmesi önemli değil ses gelse bile 2 kanallı ses gelir 5 kanallı ses gelmez yani sorround veya thx ses alamazsın 5+1 destekleyen ses kartı şart

Surround onunlada oluyor. THX de benim bildigim kadariyla zaten cogu hoparlörde yok. Realtek programiyla ses cikisini 5.1 yapman lazim sadece.

Dolby home theatr v3 varmış bi de bende :) Hoparlör yapılandırmasında da 5.1 surround yazıyor.

Müzik için Edifier S550.

Sinema ve oyun için Logitech Z5500.

Müzik için Edifier S550.

Sinema ve oyun için Logitech Z5500.

Bugün teknosaya gidip baktım. Bu elemanlardan hiç biri yok ellerinde. Netten de sipariş edemiyorum. Bi de aklıma şu cihaz takıldı. Aparat yardımı ile pcye bağlanabiliyormuş. Bir sorayım almadan dedim.

LG HT202SF EV SİNEMA SİSTEMİ - Teknosa Alışveriş Sitesi

Çıkış Gücü(rms) (w) : 200 Desteklediği Formatlar 1 : DVD, VCD, CD, SVCD Desteklediği Formatlar 2 : JPEG, MP3, DivX Model : HT202SF Menşei : İthal Pal Progressive Scan : Var Kutunun İçindekiler : Uzaktan Kumanda Uzaktan Kumanda : Var

Paran varsa, bunu al. Ev sinema sistemleri çok iyi ses veriyor ki, 200W diyor çıkışa. Ayrıca Lg bir arkadaşımda var, gayet başarılı bir marka ses olayında.

Bugün teknosaya gidip baktım. Bu elemanlardan hiç biri yok ellerinde. Netten de sipariş edemiyorum. Bi de aklıma şu cihaz takıldı. Aparat yardımı ile pcye bağlanabiliyormuş. Bir sorayım almadan dedim.

LG HT202SF EV SİNEMA SİSTEMİ - Teknosa Alışveriş Sitesi

Çıkış Gücü(rms) (w) : 200 Desteklediği Formatlar 1 : DVD, VCD, CD, SVCD Desteklediği Formatlar 2 : JPEG, MP3, DivX Model : HT202SF Menşei : İthal Pal Progressive Scan : Var Kutunun İçindekiler : Uzaktan Kumanda Uzaktan Kumanda : Var

Bunu bilgisayara baglamak icin böyle bisey gerekli olabilir.

12087ku0.jpg

Birde direk Teknosa yerine baska yerlerede bak. 1-2 tane bilgisayar dükkaninada göz at, öyle dükkanlar genellikle daha ucuz oluyor. Teknosa'nin fiyatlari heryerde ayni ve biraz pahali gibi.

Paran varsa, bunu al. Ev sinema sistemleri çok iyi ses veriyor ki, 200W diyor çıkışa. Ayrıca Lg bir arkadaşımda var, gayet başarılı bir marka ses olayında.

Güzel, sevindim :) Bugün alıyordum aslında da sorayım dedim.

Bunu bilgisayara baglamak icin böyle bisey gerekli olabilir.

12087ku0.jpg

Birde direk Teknosa yerine baska yerlerede bak. 1-2 tane bilgisayar dükkaninada göz at, öyle dükkanlar genellikle daha ucuz oluyor. Teknosa'nin fiyatlari heryerde ayni ve biraz pahali gibi.

En ucuz teknosada bu cihaz.Bu arada o resimdeki zıkkımın adı nedir :o Ona göre alayım ondan da :o

En ucuz teknosada bu cihaz.Bu arada o resimdeki zıkkımın adı nedir :o Ona göre alayım ondan da :o

Bunun ismi Logitech 5.1 Game Console Audio Adapter. :asd: Ama bundan büyük ihtimal orda yoktur gibi geliyor bana. Onun icin ses sistemini almadan orda bi sor bunu nasil bilgisayara baglarim diye. Ordaki calisanlar sana yardimci olurlar bu konu hakkinda. :)

Geri
Üst Alt