🎗 #5 Ahmet Çalık

Bu adamın cidden özgüven ve mental sıkıntıları var. Yoksa konsantre olduğu maçlarda baya iyi. Mesela ilk devrede 2-0 yendiğimiz Rize maçında da baya iyi oynamıştı.

Ama büyük takımlara karşı oynatır mısın? Oynatmazsın.

Özgüveni yerinde olur ve konsantresi bozulmazsa iyi tabi

Bir maç 9/10, bir maç 3/10 oynayan stopere güvenilmez. Çarkıfelek gibi adam :D Bugün bereket iyi bir gündü ama kesinlikle stoper takviyesine ihtiyacımız var.

Ayağı yok ayağı istediği kadar mücadele etsin. Galatasarayda stoper oynayacak adamın topla arası iyi olmak zorunda

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Marcaoyla kıyaslamanın anlamı yok.Bize ikisindende daha iyi stoper lazım.
Maçın başında birkaç hatası oldu daha sonra toparladı.
Ama marcaoda, ahmetde hiç güven vermiyor.

Adaşımı överken Ahmet ismini, küfür ederken Çalık ismini kullanmaya özen gösterelim.

İyi oynadı dersin Rize maçındaki gibi bam diye adamın önüne bırakır topu şok olursun bizim seviyede kesinlikle olmadı hiçbir zamanda olamaz lige yeni çıkan takima ver havadan yerden Puyol gibi top oynar ama bizde oynayamaz ...

İş defans yapmaya geldiği zaman bence Ahmet hiçbir zaman kötü bir defans oyuncusu olmadı ama bunun haricinde hiçbir ekstra özelliği yok. Yani soğukkanlı bir oyuncu değil / fizik üstünlüğü yok / hızlı bir oyuncu değil / teknik bir oyuncu sayılmaz / pas becerisi gerçekten sorunlu

Hani stoperin görevi defans yapmak evet Ahmet'in iyi bir defans oyuncusu olduğunu düşünüyorum ama ekstra bir özelliği olması gerekiyor bu seviyedeki oyuncuların. Lemina'nın fizik üstünlüğü sertliği hızı onu farklı kılıyor Marcao'nun dikine gönderebildiği paslar onu farklı kılıyor Ahmet'e bakıyorum onu farklı kılabilecek hiçbir özelliği yok

Her zaman söylerim bunun gibi Fener deki Sadik gibi adamlar ancak kapanan kücük capli takimlarda basarili olabilirler. Cünkü gelen her topa dan dun dalarak isi hallediyorlar, futbolcu mu odun mu belli degil.

Sanki formayı çok istemiyor gibi
Pek hırslı değil
Geldiğinden beri bir türlü ısınamadım

Geri
Üst Alt