🎗 #5 Ahmet Çalık

Zaten hizli bir oyuncu degildi ama hic kosamiyor artik. Ne yapiyor bunlar antrenmanda? Bir de para veriyoruz bunlara, hayret birsey.

merak ediyorum emine sans verilmesi icin komple stoperlerin iptalmi olmasi lazim, vallahi ozanin verilecek sadakasi varmis aksi taktirde schalkede degil su an antalyasporda falandi!!

3,5 senedir Galatasaray'da oynayıp ne halta yaramadığım oyuncu. 26 yaşında olmasına rağmen bu kadar ağır, pozisyon bilgisi olmayan, topla ilişkisi rezil bir stoper görmedim. Bizden gittikten sonra muhtemelen 2. ligde ancak oynar.

Başta kendisine saygısı olmayan bir adam eline fırsat geçmiş lige ara verilmiş adam gibi bireysel antrenan yapsa belki taraftarın gözünde donk gibi olacak yok ama kim uğraşacak bireysel antremanla felan işte Türk futbolcu zihniyeti bu

3.5 senedir takımda tutulmasının sebebi? Maaşı çok mu yüksekte gönderilmiyor? Bu genç oyuncuları oynatma korkusu oldukça bi b.k olmaz bizden

Dunyanın, bakınız ülkenim demiyorum, dünyanın en kötü, vasıfsız, yeteneksiz, iğrenç ve rezil stoperi.

Kaptan olarak çıkacakmış bir de pazar günü. Çıkarsa F. Terim ve ekibi de istifa edebilir.

Bu adamın oynadığı maçlar çok zor geçiyor takım için. Hiç bir iyi özelliği yok aksine oyunu ağır yavaşlatıyor.

Sen nasıl bir leşsin allahım nasıl futbolcu olmuş bu nasıl bir torpili varmış ruh gibi resmen

marcao ve lyuindama olmasa bu herifi mi stoper oynatacaktik?

rezil yerliler ve yatarak para kazanan tobcular

Geri
Üst Alt