🎗 #5 Ahmet Çalık

Bu arkadaşı yıllar önce gönderecektik geç bile kaldık, ne zaman buna işimiz düşse hep sıçtı hem de fil gibi sıçtı insan gibi de değil. Hoca bunu milli takıma aldı ya kendi adamı kontenjanından takımda tutuyor başka neden göremiyorum.

Maç içinde bir planı yok.O yuzden top her ayağına geldiğinde eli ayağı dolaşıyor.Maçı takip etmiyor çunku.Zaten rezalet bir stoper.Şimdi serbest bıraksak ligde kontrat bulamaz.

Bu mu beyinsiz yoksa buna o pası veren andaval mı? Seneye ikisini görmeyeceğiz en azından da diyemiyorum çünkü normal şartlarda zaten bu sezon ikisinden kurtulmuştuk.

Bu arkadaşımızı geçen haftaki muazzam performansından sonra 11 başlatan hocamızı kutluyorum. Ben aynısını FM'de yapsam yardımcı boğazıma basıp engel oluyor yav.

Bu mu beyinsiz yoksa buna o pası veren andaval mı? Seneye ikisini görmeyeceğiz en azından da diyemiyorum çünkü normal şartlarda zaten bu sezon ikisinden kurtulmuştuk.

rakip gol atsa o olacakti
rakibin yanindayken defans yapmak yerine herife dalip atildigi icin bu oluyor

1 Ekmek arasi ve 1 Ayran istemis Kabinde.

Bunu GS alani, Allah bildigi gibi yapsin.

adama kendi sağından charge atıyosan
sol ayak ile tackle yaparsın yav
hanzo gibi sağ ayakla girersen yersin kırmızıyı

Şuna verilen şans gençlere verilsin yahu. Her hava topunda faul yapar, alan tutma ve pozisyon bilgisiyle uzaktan yakından alakası yok. Oyunun daralmasında ve kuramamamizda acayip etkisi var. Tek yapabildiği 2mt yanına pas atabilmek. Hatta bi süre sonra sarachi Kanadina top atamadığı için leminayla yer degistiler. Tanı Antep kapadı o açığı.

Bakıyor uzun uzun ama icraat yok. Gelmişsin bu yaşa ve bu takıma 30 40mt pas atamiyosan git yaw

GSCimbom Mobile App

lemina emin ve ahmet çıksaydı belki defoları belli olmazdı. eminde ısınırdı . yani 3 stoperle başlasaydık keşke lemina daha cok top tutabilirdi öne cıkabilirdi.

Geri
Üst Alt