🎗 #5 Ahmet Çalık

Sen => Anadolu

Biz yedeğe en az Kaan Ayhan kalitesinde oyuncu almamız şart.

Dünyanın en kötü stoperi yine son maç oyuna girdi ve maçı kapattım.

Bu rezil herifi görmek istemiyorum Galatasaray formasıyla. Oynadığı her maç televizyonu kapatmaya karar verdim.

Türk futbol tarihinin en kötü stoperi, ben daha kötüsünü tanımıyorum.

742CA002-99F1-4F0E-BB8A-18643682CA29.jpeg

Hoca da bi ayrı cins ha, Emin'i hem ilk 11 oynatıyor hem kaptan çıkarıyor sahaya hem de korkma hata yaparsan ben varım arkanda diyor.

Penaltı yaptırıyor şaaaak direk yedek haftaya. Oyuna bile almıyor bu tescilli kazmaoğlu kazma yı alıyor 90 da. Artık maç başı primi mi eksik kalmıştır kim bilir.

sent via GSC

Fizyolojik yaş 26 hissedilen yaşı 40 felan.
Performans olarak son senelerin Selçuğundan farkı yok

Her zaman diyorum bunun gibi işe yaramazlara kalan parasının 3te 2'sini veya yarısını peşin verip göndereceksin.
Aksi halde kaldıkları zaman daha çok zarar veriyorlar.
Oyuncudan sayıp oyuna alıyorsun seni yakıyor,
Yedekte gençlerin önünü kapatıyor.

Hiç öyle yedekte dursun diye düşünmeyeceksin.
Zararın neresinden dönülse kardır diye bakmak lazım.

Akbaba,Ahmet,Jimmy, şener, Selçuk da bununla aynı kategoriye giriyor.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Ahmet Çalık düzenli olarak bunca yıl antremana çıkan birinin, bir arpa boyu yol alamadığının örneğidir.
yetenegin yoksa bile kendini fizik olarak gelistirir aciklarini kapatirsin illa senin marcao gibi oyun kurmana gerek yok dan dun hala toplara vuruyor öyle bodoslama giriyor rakiplere.

Her zaman diyorum bunun gibi işe yaramazlara kalan parasının 3te 2'sini veya yarısını peşin verip göndereceksin.
Aksi halde kaldıkları zaman daha çok zarar veriyorlar.
Oyuncudan sayıp oyuna alıyorsun seni yakıyor,
Yedekte gençlerin önünü kapatıyor.

Hiç öyle yedekte dursun diye düşünmeyeceksin.
Zararın neresinden dönülse kardır diye bakmak lazım.

Akbaba,Ahmet,Jimmy, şener, Selçuk da bununla aynı kategoriye giriyor.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Su verilen paralara yazik

Son zamanlardaki en boş yerli oyuncumuz.

yetenegin yoksa bile kendini fizik olarak gelistirir aciklarini kapatirsin illa senin marcao gibi oyun kurmana gerek yok dan dun hala toplara vuruyor öyle bodoslama giriyor rakiplere.
Türk futbolcusunun belli bir kısmının bu büyük çoğunluğu tipik örneğidir. İstanbul takımlarına transfer olduktan sonra çalışmayı bırakıp yatışa geçiyorlar.

Gençler'e, Berat karşılığında takas artı para şeklinde teklif edilmeli. Ümit edemesem de belki kabul görür bu teklif.

4. veya 5.stoper olarak 1 milyon euro götürüyor

derhal kulüple iliskisi kesilmeli

2.ligde zor oynar bu adam. Hala niye tutuyoruz allah aşkına. Işık kaan veya Emin daha mı kötü ahmetten.
Boşa masrafa gerek yok

2.ligde zor oynar bu adam. Hala niye tutuyoruz allah aşkına. Işık kaan veya Emin daha mı kötü ahmetten.
Boşa masrafa gerek yok

Kimse bu aptalca maaşı almaya yanaşmadığı için tutuyoruz. Zamanında hak ettiği üzere 500 binden filan yapsaydık sözleşmeyi bugün kapış kapış giderdi. Aptalca kontrat yaparsa her türlü zarar edersin. Çünkü yabancı kulüpler bile bizim mantığın tersine oyuncunun aklını maaşla çelmektense kulübünü yüksek bonservisle hoş tutup kontrat yapmayı tercih ediyorlar. Bu yüzden Luyindama'nın, Marcao'nun transfer geleceği çok açıkken Belhanda-Feghouli-Falcao her türlü içimizde patlayan tüccarlıklar oldu. Linnes'in maaşı 1.4 yaptıktan sonra yarısını karşılayıp bile gönderemedik herifi, 6 ay Florya'da körebe oynadı. Aynısı Ahmet, Şener ve muadilleri için de geçerli. Bu aptal kontratlar artık bizim için miad olmalı, belli bir seviyede kendini gelmeden kanıtlayamamış Türk futbolcusunun maaşı taş çatlasın Ömer-Adem ayarında olmalı.

Kimse bu aptalca maaşı almaya yanaşmadığı için tutuyoruz. Zamanında hak ettiği üzere 500 binden filan yapsaydık sözleşmeyi bugün kapış kapış giderdi. Aptalca kontrat yaparsa her türlü zarar edersin. Çünkü yabancı kulüpler bile bizim mantığın tersine oyuncunun aklını maaşla çelmektense kulübünü yüksek bonservisle hoş tutup kontrat yapmayı tercih ediyorlar. Bu yüzden Luyindama'nın, Marcao'nun transfer geleceği çok açıkken Belhanda-Feghouli-Falcao her türlü içimizde patlayan tüccarlıklar oldu. Linnes'in maaşı 1.4 yaptıktan sonra yarısını karşılayıp bile gönderemedik herifi, 6 ay Florya'da körebe oynadı. Aynısı Ahmet, Şener ve muadilleri için de geçerli. Bu aptal kontratlar artık bizim için miad olmalı, belli bir seviyede kendini gelmeden kanıtlayamamış Türk futbolcusunun maaşı taş çatlasın Ömer-Adem ayarında olmalı.
Doğru söze ne denir

şu adamı nasıl hala elimizde tutuyoruz aklım almıyor. Takasla falan gönder işte. Antalya'da celustka ve diego gitti, stoper ihtiyaçları var. Gönder onlara bünyamin veya ufuk akyol'u transfer et.

Geri
Üst Alt