🎗 #5 Ahmet Çalık

elimizdeki stoperlerin durumuna bakılırsa ahmet çalığa bir şey söyleme gibi lüzumsuzluklara müsade etmemek gerekir.

C2DBnYlW8AEN7Yf.jpg

H.o

Hayirli olsun artik iyi olmasini umacagiz elden baska birsey gelmiyor.

Transfer nöbetinde de yazdim bize Ahmet den cok ama cok daha iyi (ideal durumda iki) stoper lazim.

En azından seneliği iyi sayılır.

Serdar, Eren'e 2 şer Milyon Euro niye verdiniz madem bu maliyete alabiliyorsunuz.

22 yaşında vs deme 26 yaşına geldiğinde de 900.000 Euro alacak.

Defans oyuncusu için kariyeri sağlam değilse 1 Milyon Euro ve üzeri vermek saçmalıktır.

Ahmet Çalık hayırlı olsun bence gerçek bir savaşçı.. ama tabi ki tek başına bir işe yaramıcağını düşünenlerdenim yanına kesinlikle uzun boylu bir yabancı stoper lazım boy demek kornerde gol yeme sendromuna çözüm olur demek

her yerli stoperi Bülent Korkmazla kıyaslamak nedir ya?? Bundan Servet Çetin bile olmaz.

ya arkadas buna ne diye euro üzerinden sözlesme veriyoruz???

her yerde cikip dolarinizi bozdurun, euronuzu bozdurun derler, sonra da gidip dövizle sözlesme imzalarlar.

sizin vatanseverliginiz batsin.

her yerli stoperi Bülent Korkmazla kıyaslamak nedir ya?? Bundan Servet Çetin bile olmaz.

Dogru okursan kimsenin Ahmeti Bülent Korkmaz ile karsilastirmadigini anlarsin. Konu savunma oyuncularinin boy ölcüsü ve etkenleriydi yukarida.

Bu yüzden de stoper icin boyu kisa olan Bülent kaptan örnegi verildi yukarida.

Şu seneliği 900 işine de hastayım he, çok geçmez 2. sezonda zamlanır balık hafızalıyız galiba unutuyoruz ? Adam ikinci sezon kalacaksa gönderilmeyecekse hemen şak.. zam..
Adam üzerine düşeni yaptı diye zamm. Dur bakalım ya hemen nereye zam? Göreceksiniz bu kardeşimizin menaceri ikinci sene 1 buçuğa yükselttirir iki üç maç iyi oynarsa.

Unutun yani o 900 ucuz işini .

Dogru okursan kimsenin Ahmeti Bülent Korkmaz ile karsilastirmadigini anlarsin. Konu savunma oyuncularinin boy ölcüsü ve etkenleriydi yukarida.

Bu yüzden de stoper icin boyu kisa olan Bülent kaptan örnegi verildi yukarida.

Ben genel anlamda söyledim zaten. Medyada da hep o örnek veriliyor her yerli stoperde.

Ben genel anlamda söyledim zaten. Medyada da hep o örnek veriliyor her yerli stoperde.

Normal karsiliyorum ben.

Önüne gelen genc futbolcuya "yildiz" "Yeni Ronaldo" "Yeni Messi" "Yeni Hagi" diyen adamlardan aksini beklememek gerek.

Umarım 3 numaralı formanın hakkını verir.

C2DFvF7WIAEKe1H.jpg

900 binse iyi la.Fazla girmemiş.

Geri
Üst Alt