🎗 #5 Ahmet Çalık

Ben bişey göremedim bu adamda bidon gibi fiziği bile iğrenç ben bu leşlerden daha fitim kendi halimde spor yaptığım halde

ZTE BLADE V7 LITE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben cok basarılı buldum,iii transfer.

Bunun bizim tum stoperlerimizden iyi olmasi bizim nasil bir cop savunmaya sahip oldugumuzun ve bu cop savunmaya ne kadar cok para odedigimizin ispatidir.

Abi adamda bir ayak var her an rakibe pas hatası yapacakmış gibi ben çok tedirginim bu çocuk topu ayağına alınca o kadar korkak o kadar kaçak oynadı ki..
Nesini iyi buldunuz anlamadım..

Takimdaki kalite okadar düstüki Ahmet bile fark yaratiyor, iyi bir Galatasarayda normalde Ahmet birak ilk 11 yedekte oturmamasi gerek, hakan,semih,koray,ched bunlari saymiyorum bile.

Hem Ahmet'in, hem Serdar'ın, hem de hali hazırda Semih'in ayağı kötü. Üçü de top kullanamıyor. Chedjou yolcu, tek Hakan Balta var ayağı düzgün onun da yaşı 34 oldu. Bu şartlar altında Ahmet Çalık'ı almak hem doğru, hem de yanlış. Doğru olan kısım yaşı genç, Gençlerbirliği'nde parladı ve iyi özellikleri var. İlerde kendini geliştirip, daha iyi yerlere gelebilecek potansiyel var. Yanlış olan kısımsa bizim potansiyeli olan futbolcuları değerlendirmedeki başarısızlığımız. Ayrıca kısa vadede katkı sağlayabilecek, top kullanabilen, tecrübeli bir stoper kiralanabilirdi. Böylesi daha iyi olurdu.

Anadolu topçusu at çöpe

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben cıkayım şu halimle bunun kadar oynarım para da almam

ZTE BLADE V7 LITE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

idare eder

cok iyi de degil ama

klasik milyonlar verilen vasat bir yerli defans oyuncusu daha.

stoper mevkisinde on libero olan mehmet topali bile kesemeyen birini kuratrici diye Galatasaray'a getiriyoruz. saka gibi.

Eldeki stoperlerden fazlası olmadığı halde yatırım yapılan bir futbolcu. Madem Serdar'ın sakatlığı ve Chedjou'nun leşliğinden dolayı acil stoper ihtiyacı var, o zaman birini kiralasaydınız ya?

Etkisiz elemana 2.5 Milyon Papel verenlerin beyin hücreleri fazla değildir.

Bize Ujfalusi lazım iken biz gidip Semih gibi Serdar-Ahmet alıyoruz ulan!!!

Geri
Üst Alt