🎗 #5 Ahmet Çalık

Semih+Serdar+Ahmet+Hakan+Koray bir stoper etmiyor hepsi de yerli.

Cöpe atilan para. Bize lider vasfi olan stoper lazimdi ve hala lazim.

Benim gözümde Semih Balta Serdar dan falan öyle ahim sahim bir artisi yok. Gelismez falan, bundan da bir halt olmaz. Rotasyon oyuncusu olur maksimum.

hep söyledim, yine söylüyorum; Yetersiz,yetersiz,yetersiz.

Serdar ve buna verilen parayla bu ligin çok üstünde bir alınırdı. En basitinden Marc Bartra veya Vestergard 8-10M gibi fiyatlara gitti. Bu ikiliden biri rahatlıkla alınırdı bu fiyata.

Abartıldığı kadar kötü değil ama tecrubesiz olduğu belli ediyor

Yanına Ujfa tarz stoper şart (daha önce de şarttı)

Son düzenleme:
Leş oğlu leş

Gesendet von meinem HTC 10 mit Tapatalk

O kadar stoper varken niye bunda ısrarcı oldular bence görünen tek sebebi var.Tamamen yalakalığı belli etmek için.

Ramos-Pique ikilisi bugün çoğu kişiye göre dünyanın en iyi 3-4 stoperinden ikisi. 2014 ve 2016 şampiyonalarında rezil oldu bu ikili.

Stoper işi kaliteye değil uyuma bakıyor. Atletico'nun stoperleri kim? 2014'te Godin-Miranda şimdi Godin-Gimenez. Bu ikiliyi forumda kimse en iyi 5 stopere sokmaz heralde.

Demem o ki; Ahmet-Semih-Hakan-Chedjou hepsinin bizim için yetersiz olduğunu defalarca söyledik ama takım savunması olmadan tek sorunu stoperlere indirgemek aptalca olur.,

Dursun transferi işte. Podolski dışında takımın içine eden transferlerinden yalnızca bir tanesi. Bu kazıklar zor çıkar ama bakalım hakkımızda hayırlısı

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence çok kolay harcıyorsunuz adamı
Dün maçta Bruma ve girdikten sonra Linnes'den başka çabalayan kim vardı ? kimse evet bu oğlanda kötü oynadı birşey diyemem

Ama ne yapalım yani 11 tane adam mı alalım takıma şimdi ?

Ben bu oğlandan ümitliyim haa ama elimizdeki stoper'lere kıyasla

Adam akıllı bir defans dörtlüsü kurun defans yapmasını bilen
Ortasaha gelip defansa yardım edecek
Adam akıllı defans yaptırmasını bilen bir hoca olacak başında
sonra yine olmazsa silersin Ahmet'i

Semih - Serdar - Ahmet - Koray - Hakan - Chedjou hepsini toplasan bi stoper etmez...

yaşı daha genç gelişip 1.90 boyunda azman bir stoper olacağını düşünüyorum.

nazifson bu kadar para verdiğine göre vardır bir bildiği.

Geri
Üst Alt