🎗 #5 Ahmet Çalık

Defansta kesinlikle oynayacak tek 1 numara adam olabilir

En büyük sıkıntımız hava toplarında boyuna rağmen çok iyi işler çıkarıyor

Daha yaşıda bir defansçı için genç

Seneye 3-4-3 de yanında 2 tane sağlam tecrübeli adam ile vazgeçilmez olabilir ....

sikca oynamadi diye rutin yakalamasi gerekiyor diyelim. Umarim daha iyi olur (ahhh Serdar sakatlanmicaktin.. )

+1905 katılıyorum adamı doğru düzgün oynatmadık

Bize geldiğinde Türkiye'de en çok hava topu alan defans oyuncusuydu galiba

Serdar ve Ahmet tandemi çok iyi olabilirdi mevcutların içinde

Ama ben isterim ki Ahmet'in yanında Ujfalusi tarzı biri oynasa müthiş bir stoper olabilir o zaman

Bu çocukta büyük kaptan Bülent Korkmaz havası sezinliyorum

Seneye Serdar Azizin yedeği olabilir.

Son dakika muazzamdı.

serdar aziz,ahmed,koray ve semih idare eder ama bi yabancı stoper şart.koray kiralanırsa 2 yabancı stoper lazım.

çok iyi oynadı biraz daha hız kazanırsa tam bir aygır

Ne idaresi lan artik ne idaresi kendimi keserim surda yeter idare midare yok ne stoper be siyecegiz o kadar. Digerleri de siktirsin gitsin nereye gidiyorlarsa

Bu herifte hiç ayak yok be topu alınca sıçışa geçiyor direk resmen odun

tapa
a
l
k

bu adam topu ileri oynamasın. Bütün attığı topları rakip aldı ataga kalktı bugün. Galatasaray gibi bir takımda normal şartlarda yedekten öteye gidemez.

Kesici olarak görevini yaptı. Zamanla daha iyi olacaktır. Ama benim gonlumdeki stoper Corluka..

Bugün beğendim. Pas hataları dışında gayet iyiydi kesici yönü.

Çok pas hatası yapmasının sebebi kesin Gençlerbirliği sendromu. Anadolu takımı mantığı kaleden bir an önce uzaklaşsın topu ileriye göndereyim de nasıl gönderirsem göndereyim diye düşünüyor muhtemelen. Galatasaray'a bu konuda adapte olursa çok mutlu olacağım hakan balta izlemek istemiyorum daha fazla.

Defansif olarak beğendim. Ortada kalan toplar ve cepheden gelen hava toplarında faulsüz sert futbolu benim çok sevdiğim bi tarz.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hava toplarinda iyidi. Agresif oynadi. Iyi bir Stoper olabilir. Hakan Baltadan iyi oldugu kesin.

biraz hataları vardı ama toparlayacaktır.

Son düzenleme:
Şans verildikçe dahada iyi olur genç oyuncu sonuçta.

Gençlerbirliği kombinesi olan arkadaşım Ahmetin üstünde durursanız çok sağlam bir stoper kazanırsınız o cevher var demişti haklı çıkıyo sanki

Pas hatası çok yapıyor.Hani bu paslar 40 metre uzun paslarda değil.10 metre yanına verirken taca attı kaç kere.Sert oluşu bir avantaj.Kafa toplarıda fena değil.

İstikrarlı bir topçu orası burası ağrımıyor.

çöp aslında ama hbalta oynucağına bu oynasın belki kazanırız sağlam biri olur tudor sayesinde

Geri
Üst Alt