🎗 #5 Ahmet Çalık

Hava toplarında iyi
İstikrarlı sakatlanmaz oram buram ağrıyor demez maç kaçırmaz
Yaşına göre fiziği iyi
Defansif özellikleri iyi

Yalnızz Tudor hoca Ahmet'i sol stoper oynattı yalnış kesinlike

Ahmet orta stoper oynar

Serdar iyileşirse sağ stoper oynar

Sol stopere sapasağlam bir adam gerekli solak olsa daha iyi olur pozisyon gereği
Paraya kıy tek stoper alıcan Nastasić-Sakho-Ogbonna-Astori-Acerbi gibi birisini al

Acerbi-Ahmet-Serdar mesela tertemiz stoper tandemi

Tabiiiki Serdar sakatlık yaşamaz ise ...

Dun fena degildi

Hava toplarinin cogunu kazandi

''Baby face'' olması çoğu kişide yanlış intiba bırakıyor gibi geliyor bana. Mevcut stoperler içinde yere en dengeli basan, fiziksel direnci en yüksek futbolcu belki de, hava toplarında da gayet iyi, keşke 3-5 cm daha uzun olsaydı. GB maçlarını izlerken, FB ye karşı filan, şimdi hata yapacak diye tedirginliğimi de hatırladığım kadarıyla hep boşa çıkarıyordu. Önümüzdeki sezon için Semih-Balta-Koray üçlüsünden öncelikli düşünülmesinden yanayım...

C6jsE4wWsAEVpqV.jpg

dergide geçen kısım

"3 İDOL
Avrupa’da birçok stoper vardı takip ettiğim. Mesela David Luiz’in top hakimiyetine, pas verişine hep özenirdim. Sergio Ramos’un hırsı, çabukluğu... Puyol futbolu bıraktı ama çok beğendiğim bir futbolcuydu. Bu üç ismi sayabilirim."

haber için atılan başlık

C6jsE4wWsAEVpqV.jpg

:005:

Bayagi mütevazi bu arkadasimiz da.

Yasin kendini Ronaldo'ya benzetiyor buna 1 oyuncu yetmemis direkt 3 tane belirlemis.

Acaba Semih hangi 3 oyuncunun karşımı ?

Pique , Hummels , Bonucci akla gelen isimler..

Arkadaş okuma yazmanız yok herhalde. Adam 3 oyuncunun karışımıyım dememiş. Sizin gibi okuma yazması olmayan editör öyle başlık atmış.

Ö. Tezcan: "Hagi'nin şutlarını çok beğenirdim."

Başlık: "Hagi gibiyim."

tapatalk

luiz in teknigi? Herif kalas tam Servet
Luiz bir stoper icin teknik bir oyuncu tabi onu nerden cikarttin, bir Ramos kadar degil ama kalas da degil :), salakca hareketleri var tabi ama Servet ile yakindan uzaktan alakasi yok.

Geri
Üst Alt