🎗 #5 Ahmet Çalık

İyi oynadı; Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarında da devam eder umarım.

Gayet iyiydi bence Ahmet hani geldiğinden beri de öyle kötü oynadığını hatırlamıyorum defansta ilk tercihim Serdar ama sakatlanırsa Ahmet'te gayet iyi yerini doldurabilir

Ama fizik olarak fazla kilosu var gibi daha fit olması gerekiyor
Buna bağlı olarak bazen hantal kalarak rahat çalım yiyor

Bu 2 dezavantajı var bence

Böyle devam eder birazda kilo verip çeviklik kazanırsa bence seneye üçlü savunmada yeri hazır Ahmet'in (tabi Serdar'ın durumuna'da bağlı olarak) ...

bu adam akpli mi yaw. bu adamı bize kim aldırdı. şu yediği çalıma bak.

Bu mala bir de iyi diyen var.

Çöpün teki. Kimi övdüyseniz dökülüyor bugün.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Tamam Galatasaray için yetersiz çok basit çalım yiyor ama şaka maka elimizdeki en sorunsuz stoper Ahmet Çalık

Seneye ya 2 tane stoper alınmalı

Yada Ahmet'in eksiklerini kapatacak çok çok sağlam 1 stoper alınmalı

Tamam Galatasaray için yetersiz çok basit çalım yiyor ama şaka maka elimizdeki en sorunsuz stoper Ahmet Çalık

cagre
BarzagliJuventus2016.jpg

Almancı kardeşimize türkçe öğretelim. "Çare" ulan o!

Ya biz niye hep " X'i tamamlayan, Y'nin eksiklerini örten" adam ariyoruz yillarca? Neden direkt gözün kapali oynatabilecegin adamlari almiyoruz da böyle sacmasapan isler ile ugrasiyoruz?

Bunlari sormamiz gerekir kendimize. Ahmet ve Serdar'a 7 Milyon bagladik, ama birini bile korkmadan ürpermeden oynatamiyorsun. 7 Milyon bir tane tas gibi stoper alirdik.

Ya biz niye hep " X'i tamamlayan, Y'nin eksiklerini örten" adam ariyoruz yillarca? Neden direkt gözün kapali oynatabilecegin adamlari almiyoruz da böyle sacmasapan isler ile ugrasiyoruz?

Bunlari sormamiz gerekir kendimize. Ahmet ve Serdar'a 7 Milyon bagladik, ama birini bile korkmadan ürpermeden oynatamiyorsun. 7 Milyon bir tane tas gibi stoper alirdik.

İşte reis Ahmet ve Serdar'ı almasaydık yerlerine sapasağlam bir stoper alabilirdik
Veya Tolga-Dejong-Donk yerine adam akıllı bir CDM
Cavanda-Linnes yerine adam akıllı bir sağ bek

Ama işte Dursun maalesef birsürü çöp doldurdu kadroya

İşte reis Ahmet ve Serdar'ı almasaydık yerlerine sapasağlam bir stoper alabilirdik
Veya Tolga-Dejong-Donk yerine adam akıllı bir CDM
Cavanda-Linnes yerine adam akıllı bir sağ bek

Ama işte Dursun maalesef birsürü çöp doldurdu kadroya

Isimiz zor, yazin yeni cöpler gelecek.

Isimiz zor, yazin yeni cöpler gelecek.

İşte reis bende en çok bundan korkuyorum

Haydi 2018'de defolup gider bu Dursun ama arkasında bırakdığı enkazı temizlemek 2 yıl filan sürer

Yani en az bir 3 yıl çok başarı beklemiyorum ben bu takımından

Geri
Üst Alt