🎗 #5 Ahmet Çalık

20120422.192459_IST405_1806307.jpg

Evet bu resim cekildiginde gönlümüzde yeri vardi semih'in

Dakika 43'de Galatasaray'ın genç oyuncusu Ahmet Çalık'ın Faty'nin kontrolsüz müdahelesi sonrasında dudağında açılma oldu.

Ahmet Çalık, özel bir ilaçla birlikte yapılan ve yüz için özel geliştirilen pens dikişle Ahmet'in oyuna devam etti. Yaşanan bu olay sonrası Faty'de sakatlanarak oyuna devam edememişti. (Fanatik)

sumocu diyip dalga gecen aciz herifler utanıyor mu acaba,kendisi tam bir cengaver adeta pehlivan..

nolmus agzina
nerdeyse bademcigini gorecegiz ama bir yaralanma soz konusu degil gibi

sumocu diyip dalga gecen aciz herifler utanıyor mu acaba,kendisi tam bir cengaver adeta pehlivan..
Sana da senede 4 milyon verseler sende 3-4 ayda bir tekmeye kafa atarsin herhalde.

Zamanın da semihte her maç bi yerini yaralıyordu sonuç =GALATASARAY taraftarı çile çekiyor semihin hesabında en az 10 milyon var.

Tolgayi, koşuyor.
Selçuk'u ,frikik ve penaltı atıyor
Sabriyi hırslı
Hakan'i yaşlı
Ereni kafa vuruyor vs. Diye diye başımıza musallat ettiniz.

Futbol yetenek ve beyinle oynanır.
Bize futbol aklı olan yetenekli fit oyuncular lazım.
Mahalle kavgasına gidecek yerlilerden sıkıldık.

DURSUN İSTİFA!

Sana da senede 4 milyon verseler sende 3-4 ayda bir tekmeye kafa atarsin herhalde.

Zamanın da semihte her maç bi yerini yaralıyordu sonuç =GALATASARAY taraftarı çile çekiyor semihin hesabında en az 10 milyon var.

Tolgayi, koşuyor.
Selçuk'u ,frikik ve penaltı atıyor
Sabriyi hırslı
Hakan'i yaşlı
Ereni kafa vuruyor vs. Diye diye başımıza musallat ettiniz.

Futbol yetenek ve beyinle oynanır.
Bize futbol aklı olan yetenekli fit oyuncular lazım.
Mahalle kavgasına gidecek yerlilerden sıkıldık.

DURSUN İSTİFA!
biseyide begen birader

Bildiğimiz Galatasaray'da en fazla rotasyon oyuncusu olabilecek biri bu arkadaş.

Seviyorum bu çocugu.

Terimin tam topçu haline getireceği cinsten

Son düzenleme:
Normal şartlarda bizde ilk 11'de forma giymesini isteyeceğim bir oyuncu değil ama hem Ahmet'e, hem de Serdar'a bu kadar para dökmüşken iki yeni stoper oyuncusu alınacağını hiç sanmıyorum. Yanlarına biri gelecektir ve partneri de Serdar ya da Ahmet'ten birisi olacaktır muhtemelen. İnşallah tutar bu düzen. Tabi bek ve orta saha tavkyelerine de doğrudan bağlı olacak tutup tutmaması.

Elinden gelenin fazlasını yapıyor. Semih ve Hakan oynayacağına Ahmet oynamalı. Hem yaşıda genç.

Gelmesini hiç istememistim ama karakterli gözüküyor ve en azindan diğer stoperlerimizden iyi oynuyo

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahmet transferinde eleştirilecek tek şey fiyatı. O da yöneticilik dehası tabi! 2.5 milyon avro eder mi bilmiyorum.

Azıcık kilo verip kas yapması lazım Ahmet'in böyle tosun paşa gibi olmuyor be ...

Tudor bir ayar çeksin şu Ahmet'e

en fazla 4.stoper olacak herif suan 1. stoper konumunda. kadronun hali ortada.

Geri
Üst Alt