🎗 #5 Ahmet Çalık

Bu kadar rezil yönetim ancak bu kadar rezil kafa topuna çıkmaya aciz bir stoper bulabilirdi.

Ülkenin futbolda en büyük sorunlu pozisyonlarindan biri kac yildir stoper bölgesi ama biz gidip hala israrla yerli stoper aliyoruz.

cengaverce savasiyor,semih denen yürüyen cesetten 2 gömlek üst seviyede

DAlmcBeWAAEnzm1.jpg

Ulan böyle tosuncuk stoper olmaz az kilo ver fizik yap bu ne hal böyle ...

Üçlü stoper dışında forma yüzü görmesi çok zor Serdar ile üçüncü stoper olmak için kapışır ancak , ki bence Ozan Kabak'ın üstüne düşse daha iyi olur Tudor.

Üçlü stoper dışında forma yüzü görmesi çok zor Serdar ile üçüncü stoper olmak için kapışır ancak , ki bence Ozan Kabak'ın üstüne düşse daha iyi olur Tudor.

Reis bence Ozan Kabak'ın başını yakmayalım verelim Atlético Madrid'e

Yok ama Atletico transferi olmaz ise Semih-Hakan-Chedju-Koray'la filan uğraşacağımıza Ozan Kabak'ın üstüne düşelim

Yauvv daha 17 yaşında nasıl güvenip oynatıcan bu oğlanı stoperde diyenler olacaktır bu akşam AL finalini izlesinler Matthijs de Ligt(17) adlı bir çocuk oynayacak bal gibide oluyor yani

Valla benim izlediğim Ozan Kabak Semih'ten kötü değil kesinlikle

yanıltıcak beni galiba,çok çalışır ve iyi olur inşallah.bunun dışında ozan kabak serdar aziz ve ahmetin önündedir benim için.

Bu adam niye 3 numarayı işgal ediyor işte amatör başıboş yönetimin bir saçmalığı daha

Serdar ve bunun bonservis toplamı 7,5 milyon...

Şimdi biz gerekirse bir iki oyuncuya 10 milyon veya üzeri para verilmeli deyince oooo o kadar para veremeyiz, verilmemeli diyenler oluyor.fm mi oynuyoruz gibi saçma sapan yorumlar yapılıyor.

Şimdi bu 7,5 milyona biraz daha eklesen üst düzey bir stoper alamazmısın.
fenerle aramızda en büyük fark bu. Daha doğrusu yönetenler arasındaki fark.Adamlar gitti 7,5 milyona kjaeri aldı.Adamlar takımı çöplerle doldurmuyor.En iyisini almaya çalışıyorlar.Bizim başkan ve yöneticileri bunlara ver ilk 10'a zor girerler.

Bu yeniceri'yi tez elden kapı dışına itme vaktidir

Gidip 4 tane yeni stoper alsalar kimse sesini çıkarmaz herhalde.

Servet-Zan-Güngör falan gibi adamlar bile varken daha kaliteliydi savunmamız.

sent via GSC

Karaktersizin teki yılmaz Vurali gidip başkana şikayet edip bu varsa biz yokuz diyen adamı ramos olsa istemezdim ki geldi belki o taraklarda gözü kalmamıştır dedim ses etmeden oturacaksa otursun ama gel gelelim son arda olayında yaptigi kendine vazife olmayan hareketlerden sonra tekme vurulma vaktidir.

Önce karakter. Yoksa 3 sene sonra gücü ele geçirdi mi terör estirir.

Geri
Üst Alt