🎗 #5 Ahmet Çalık

Şaka maka elimizdeki en sorunsuz stoper Ahmet yav var mı böyle bişey koskoca Galatasaray'ı ne hale getirdiler ...

Ahmet Çalık: "Aldığım maaşı direkt babama veriyorum. O, bana harçlık veriyor. Bugün bile aynı şekilde devam ediyoruz." (AMK Spor)

Ahmet Çalık: "Sezonu dördüncü sırada bitirdik. Bu yüzden de taraftarımıza mahcubuz. Şimdi tatile çıkacağız ancak tatili hak etmedik."

3 numarayı Maicon'a vermiş. 5 numarayı alır muhtemelen.

Oğlum şu önyükleme resmini değiştirin lan ?

Eldeki mevcutlar içinde Maicon'un partneri olabilecek ilk isim bence. Serdar daha kalite dursa da süreklilik bu sene de sorunu olacaktır.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serdar Aziz oynamalı yerine
edit: Hatta ve hatta ben oynamalıyım 2. olarak, arkadaş nedir beyinsiz yerli stoperlerden çektiğimiz feder goodby, yeter lan, 94'lü bebe, ıq ve eq'su düşük adamlardan çektiğimiz ıaaaaaa yeter

Son düzenleme:
Serdar Aziz oynamalı yerine
edit: Hatta ve hatta ben oynamalıyım 2. olarak, arkadaş nedir beyinsiz yerli stoperlerden çektiğimiz feder goodby, yeter lan, 94'lü bebe, ıq ve eq'su düşük adamlardan çektiğimiz ıaaaaaa yeter

Bu adama güvenemiyorumda bu herif iyi oynadı la bugün

Seni bu takıma aldıranın da ,oynatanında Allah belasını versin,adam zaten ptt 2. lig savunmacısıyım diye bağrıyo savunmada,seninde Allah belanı versin,bide Maicon'un yanına yazıyo milllet yazan taraftarada püh

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu çocuğu geride tek bırakan tdler var ahahahahhaa

Senin oynayacağın futbolun Allah belasını versin

Spastik. Stopersin sen, at kornere at taca!

senin oynadığın topun , yaptığın hatayı her hafta halısahaya çağırdığım 50 yaşındaki dönerci ahmet abi yapmıyor ayağı bin kat senden temiz hayalimde görmediğim paralar kazanıyorsunuz bide topa bumba muhamelesi yapan adamlar zam istiyor

bu oynayacağına alt yapıdan ozan oynasın hatayı o yapsın daha iyi:mad:

Geri
Üst Alt