🎗 #5 Ahmet Çalık

semihi hic aratmıyorsun aferım

Semih v2.0

yazik ettin kariyerine Ahmet, bu saaten sonra senin Galatasarayda yerin yok

Iki mac gollük hata. Helal kocuma. Seni transfer edenin ...

maiconu almasak bunla semihi oynatsak ligde senlik izlerdik ne gerek vardı

Ankara yenimahallede kahvede 101 oynayan adamı getirip defansın değişmez oyuncusu yaparsan olacağı bu

Ankaranin baglarina geri yollayin bunu.

Kardeş sen boşver bu işleri. Para verip aldığımız adamlara bak ya.

Galatasaraylının dibi bu çocuk. Tam bir sevdalı. E ne verdi peki bize? Rezil etti döndük. Levent Tüzemen gibi adamlar hala yüreğiyle oynayan yerliler yok ama bu takıma alınmalıdır diyor. Sadece yabancılar var diyor.

Bizim futbolumuz bu kafayla nasıl gelişecek anlamıyorum.

Maçın başında yanımdaki dostuma dönüp dedim hiç güven vermiyor , top kontrol edemiyor pas verip oyun kuramıyor.

Her an sektirecek gibi duruyor.

Ki oyle de oldu yaktı takimi

Bir stoperin yapmaması gereken en önemli şey topu sektirmemek. Biz halı saha maçlarında bile defanstaki adama topu sektirmede dan dun vur diyoruz. Bu a.y.çalık inadına bunu yapıyor sürekli. Bide oyuncu topla üzerine gelirken geri geri kaçması yok mu deli ediyor adamı. Bas vur yeter ki adamı yaklaştırma sokturma ceza sahası içine. Çalım yersin yemezsin mesele o değil.

bu adam galatasarayda yedek bile olamaz ilk geldiğinde de aynı fikirdeydim şu anda da

Turun baş sebeplerinden. İki maçta da iki kritik hata. İlk maçta o hatayı yapmasa bu adamlara rağmen turu geçebilirdik. Bu maçta da sıvadı.

Elenmemizin sebebi aslında gene defansımız oldu. İlk maçta da Maiconla beraber yakmışlardı . Maicon için bahane var en azından yeni geldi uyum vs. Ama Ahmet sektirmeden her maç en az böyle bir hata yapıyor. Bu seferki hata tura maloldu. En fazla yedek olur. Bize bir stoper daha şart.

Bunun örnek aldığı adam semihti yani oturup o gün düşünmek lazimdi

Geri
Üst Alt