🎗 #5 Ahmet Çalık

iki macıda stoperler bok etti.

tmm ortasaha yokta bu kadar basit hata yapılmaz ki kardesim. almayın artık yerli stoperler almayın. en kralıda gelse almayın abi tutmuyor bizde.

Sanssiz cocuk. Cok yanlis macta yapti hatayi ama takim o kadar kotuydu ki lafini bile etmeye gerek yok.
Ortasahasi olmayan takimda stoperler elestirilmez.

Ulan Galatasaray defansında illa bir Şaban olacak di mi ?

Semih Sarbi gitti dedik Ahmet-Carole bunları aratacak belli ki

Golde hatasi olsada (sadece 2. Yariyi izledim) genelde begendim ben... Ilk yariyi izlemedim.

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Genelde beğenmiş olabilirsin, senin görüşün. Ama bu seviyede o hatayı yapan oyuncuya tolerans sıfır olmalı Galatasaray gibi bir kulüpte. Hatalar yapabilir yapacak her stoper gibi. Ama o hata bu seviyenin adamı olmadığını gösteriyor. Rakip ayrıca Östersunds.

Sanssiz cocuk. Cok yanlis macta yapti hatayi ama takim o kadar kotuydu ki lafini bile etmeye gerek yok.
Ortasahasi olmayan takimda stoperler elestirilmez.

hiç mi geçen yıl maç izlemedin birader bunun kaçırdığı toplar- şabanlıkları yüzünden kaç gol yedik.. 1 maçla herkesin gözünü boyadı semih vol1

Semih gönderip daha kötüsünü monte etmeyi başardık ya ellerim patlarcasina alkisliyorum.

3 golün 2sini yedirmiştir
boş herif

Cöp deyince de kiziyor insanlar. Izlemiyorlar etmiyorlar böyle topculari bize yakistiriyorlar.

Altyapidan genc stoper cikar ilk 11'e sür en az bunun kadar oynamazsa ben de hic birsey bilmiyorum. Ha o hata yapmis ha bu hata yapmis, sonucta 2,5 Milyon€ cebinde kalmis olurdu.

Semih den hic bir farki yok, hatta Semih bundan iyi bile bence.

Transferin en büyük sorumlusu bu komisyoncu şahısdır.
levent-nazifoglu-kimsenin-fatih-terim-i-8558839_4114_m.jpg

Ne yalan söyleyeyim bu çocuktan umutluydum

hatta yeni bir Bülent Korkmaz olacak potansiyeli var diyordum

ama böyle devam ederse patates olacak

Semih > Ahmet

Daha kötüsünü üstüne para verip aldık resmen. Helal olsun.

Gençlerbirliği yıllardır defansif oynayan kapanan bir takım. Kapanan takımların stoperleri gelen topa ya dandun vurur yada hava hakimiyeti iyi olur büyük takıma alırsan böyle çuvallar işte.

hiç mi geçen yıl maç izlemedin birader bunun kaçırdığı toplar- şabanlıkları yüzünden kaç gol yedik.. 1 maçla herkesin gözünü boyadı semih vol1
gecen sene de ortasaha yoktu, bizim stoperimiz olur demiyorum, tabi ki eksikleri var, ama cok genc , keske adam gibi bir takimda oynasaydi da hata yapma kredisi olsaydi bu ogrenme surecinde. ozguven cok onemli

Gençlerbirliği yıllardır defansif oynayan kapanan bir takım. Kapanan takımların stoperleri gelen topa ya dandun vurur yada hava hakimiyeti iyi olur büyük takıma alırsan böyle çuvallar işte.

Chedjou'da lille'de böyleydi kapalı savunmada iyi bunlar. Açık alanda patates oluyorlar

Balon herif 1 stoper daha şart Serdar-Ahmetle olmaz bu iş

Galatasaraylının dibi bu çocuk. Tam bir sevdalı. E ne verdi peki bize? Rezil etti döndük. Levent Tüzemen gibi adamlar hala yüreğiyle oynayan yerliler yok ama bu takıma alınmalıdır diyor. Sadece yabancılar var diyor.

Bizim futbolumuz bu kafayla nasıl gelişecek anlamıyorum.

O levent kendine haber sızdıracak yerli topçu arıyor. Sabri gitti

Geri
Üst Alt