#5 Bilal Kısa

Birlo ne koydu be!Ama şunu belirtelim bizim takımda ancak yedek olur.

Bu adam maestro işte. Sneijder varken Bilal ile oynanmaz. Şut tekniği çok iyi.

Ancak böyle maçlarda maestro olur zaten.
Lider rolü verdiğin her macda etkili olur Bilal az çok. Akhisar da bir çok maçını takip etmiştim bunun yüzünden. Avrupa standartı olarak bazen ağır kalıyor ama oyunu çok iyi yönlendirip okumasını beceriyor Bilal.

Hem kanat hem forvet alıp 4-2-3-1 ile Birloyu yedekte başlatıp Selçuk-Donkla rotasyon yapmak doğru tercih olacaktır ancak sadece forvet alırsakta üçlü ortasahamızın bir parçası olmalıdır.

Lider rolü verdiğin her macda etkili olur Bilal az çok. Akhisar da bir çok maçını takip etmiştim bunun yüzünden. Avrupa standartı olarak bazen ağır kalıyor ama oyunu çok iyi yönlendirip okumasını beceriyor Bilal.

ŞL maçlarında dediğin gibi çok ağır kaldı bu yüzden benim gözümde yetersiz. Ben oyuncuyu Avrupa performansına göre değerlendiririm biz Avrupa takımıyız.

İnsan gibi atmamış golü helal olsun.

Mesafe uzun Bilal Kısa.

ŞL maçlarında dediğin gibi çok ağır kaldı bu yüzden benim gözümde yetersiz. Ben oyuncuyu Avrupa performansına göre değerlendiririm biz Avrupa takımıyız.
Avrupa için yetersiz maalesef evet. O Avrupa temposuna yaklaşması da mucize olur bu yaştan sonra. Çok geç futbolu öğrendi Bilal maalesef.

adam bildiğin maestro ya hamza bile bu adamı gölgeleyemedi keşke daha genç iken gelseydi.

10 yaş daha genç olsaydı şimdi Barcelona'da oynardi zaten

O kadar müthiş

zamanında 10 yaş daha gençti neden oynamadı bro?

altyapı diyoruz ya.

barca altyapısında yetismis olsa 21-22'lerinde de döktürür bugün su anki seviyesinin 2-3 gömlek üstünde olurdu.

misal messi barca yerine bize gelse bugün kemik erimesinden halı sahada oynayamayacak konuma gelirdi..

Adamın şutları çok iyi gerçekten de.Ayrıca takımı yönlendirme konusunda Selçuk'dan daha etkili gibi geldi bana.Yine de Sneijder'in yedeği veya Selçuk ile rotasyonda oynar.ZTK maçlarında da ilk 11 olur.Yani takım için iyi bir alternatif oyuncusu.Burak,Umut ve Sabri kazmalarıyla kıyaslamam ben.

Geri
Üst Alt