#5 Bilal Kısa

Bilal ile Jose oynasa yine bir sey demem, ama simdi gol atti ya, sezon boyu Selcuk-Bilal ikilisini kesmez bu Hamza

Resim_1305582212.jpg

Adamın mevkisi ofansif orta saha.Hatta koşmayan ofansif orta saha.Biz bu adamı orta sahaya koyup , top kap diyoruz.Zorlanması normal.

Sneijder'in yedeği olur takımda.Diğer zor maçlarda Selcuk-Bilal-Sneijder tutmayabilir.

gol güzeldi ama yine de cöp

Herşey bunun yüzünden lesh oğlu lesh

Envoyé de mon Lg G3 Cloudy 2.5 en utilisant tapatalk

1 gol attı 1 gol yedirdi.Maç boyunca rezildi.

Kötü oynadı 3-4 kritik hata yaptı birinde gol yedik zaten. Selçuk ile bu adam olmuyor işte ikisi de ağır yanlarına en kötü Jose şart

ne kadar kmisyon verdi hamzaya merak ediyom

Moderatör tarafında düzenlendi:
60'tan sonra ölüyor ona göre oynatmak lazım.

ancak üçlü orta sahada katki saglar.

Niyet 2 orta saha sistem oynatmaksa neden Melo'yu bir kaç milyon avroya satildi?

Eminim ki gol atınca buradan bir çok arkadaş " ben demedim mi " falan filan diye kendisinden alıntı yapmayı bile düşündü. Kabul ediyorum çok kötü degilsin bildiğin çöpsün. Ulan hayvan herif kaptırdığın toplar perişan etti bizi. Yok anasını satayım bi kurtulamıyor şu kulüp evlat-oğul ilişkisinden

60 dakikalik topçu Hamza 70'den sonra forvet oynattı evladını golü yemesek oyundan almazdı ırkçı. Resmen yürüyerek oynadı maç boyu.

hayatının torpilini yaptı sana manevi baban hamza. Elini eteğini öp onun bence. Çünkü sen kim Galatasaray"da oynama kim.

2li orta sahada oynatmak ihtihardir madem böyle oynamak istiyorsun neden Meloyu gönderdin

sunun yaptigi pas hatalarini yabanci biri yapsa coktan oyundan alinmisti

Geri
Üst Alt