#5 Bilal Kısa

Nerdesin bilal

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bilal'e karşı olan nefreti anlam veremiyorum bir türlü. Oynadığı çoğu maçta da pozitif futbol sergiledi.

hani bagkurdan vs emekli olupta evde sıkıntıdan duramayıp çalışanlar gelir olsun diyenler olur ya işte bu arkadaş onlardan

yatıp kalkıp hamzaya dua etmeli tabi birde imza parası bile verdigimiz sevgili cem karacan var

O zaman senin futbol anlayisini sorgulaman gerekiyor renktas.

Özeleştiriye açığız, sıkıntı değil. Yalnız şu da var ki ne kadar verirsen, o kadar alırsın. Bilal'in yıllık ücretini bir kenara koyup konuşuyorum ki o konuda genel bir sıkıntı var sadece Bilal genelinde değil. Yekta yerine gayet iyi bir hamle. Son 2 sezondaki Akhisar performansı bayağı iyiydi çünkü. Şu ana kadar da pek alışık olmadığı bir görevi üstlense de performansı hiç de fena değildi. Taraftarın bir tepkisi olmalı ama bakıyorum adamın instagram hesabından ana avrat küfür etmeler falan ayıptır ya bu adam size ne yaptı ki nefret dolusunuz arkadaş.

Son düzenleme:
Özeleştiriye açığız, sıkıntı değil. Yalnız şu da var ki ne kadar verirsen, o kadar alırsın. Bilal'in yıllık ücretini bir kenara koyup konuşuyorum ki o konuda genel bir sıkıntı var sadece Bilal genelinde değil. Yekta yerine gayet iyi bir hamle. Son 2 sezondaki Akhisar performansı bayağı iyiydi çünkü. Şu ana kadar da pek alışık olmadığı bir görevi üstlense de performansı hiç de fena değildi. Taraftarın bir tepkisi olmalı ama bakıyorum adamın instagram hesabından ana avrat küfür etmeler falan ayıptır ya bu adam size ne yaptı ki nefret dolusunuz arkadaş.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahmet Şimşek

Nefretin sebebi Hamza adlı rezil herif yüzünden. Bu herif yedek olarak oynuyor olsa ve yaz dönemini daha iyi bir orta saha transferiyle kapatmış olsak bu kadar tepki olmazdı. Ama rezil herif Bilal'i bir ara banko oyuncu olarak oynatmaya başladı. Benim için ipler orada koptu.

tapatalk

Niye bu kadar takık herkes anlamıyorum , bu adamı Mancini de beğeniyordu , altyapıdan çıkarıp genç oyuncu da oynatmıyosun , yedekler için de ücreti de makul , bonservissiz gelmiş , koyduğun zaman hazır , ses çıkarmıyo bugun de açıklama yapmış taraftarın tepkisi etkiliyo ama bence haklılar diye daha ne yapsın

Bu tabular yüzünden mis gibi Gökhan Zan'ı da yedik , şuan olsa 4-5 puan daha yukarda olurduk , hoş onu sakatlığıda yedi , Balta'yı da yiyeceklerdi kılpayı kurtardı.

Rotasyon için iyi herif.50-60 dakika oynarsa iyi iş yapar.Faydalı olduğu maçlar da oldu zaten.Hamza uyuzu Melo'nun yerine oynattığı için tepkileri üstüne çekti.

Bilal Kisa iyi niyetili gorev verildiginde elinden gelenin en iyisi yapmaya calisiyor.

Geri
Üst Alt