#5 Eyüp Aydın

Gençler oyuna girdikten sonra içimiz açıldı adeta

Gençler oyuna girdikten sonra içimiz açıldı adeta
Onlara biraz tahammül edebilmeyi öğrenebilsek " okulu yokki anasını satayım" herşey çok daha güzel olacak ama.Çöp kelimesi taraftarın ağzında pelesenk olmuş resmen.Biraz sabır diye bağırasım geliyor. Dün Ali Turap tek pozisyonda adamı kaçırdı hemen Kaan daha iyidi söylemleri geziyor.Arkadaş Ali Turapın o anda ayakları hangi şiddette titriyor hiç düşünüyormusun sen???
Az biraz daha süre vermeyi bir öğrenebilirsek bence maddi manevi mutluluğa ulaşacağız ama maalesef mümkün olmuyor Gel artık ZTk diye tesbih çekiyoruz resmen.

Maçtan önce forumda biri yazmıştı birebir dediği oldu valla. Yazılan da şuydu: Benim tanıdığım okan hoca gider sadece tete ve kazımı değişiklik olarak yapar. Fark açılırsa 2-3 genci anca sahaya sürer diye. Birebir cidden dediği gibi oldu

Maçtan önce forumda biri yazmıştı birebir dediği oldu valla. Yazılan da şuydu: Benim tanıdığım okan hoca gider sadece tete ve kazımı değişiklik olarak yapar. Fark açılırsa 2-3 genci anca sahaya sürer diye. Birebir cidden dediği gibi oldu
Sezon başından beri Tete'nin verdiği katkı: 1 gol bir asist , Eyüp'ün oynadığı toplamda 1 dak: 1 asist.

Sezon başından beri Tete'nin verdiği katkı: 1 gol bir asist , Eyüp'ün oynadığı toplamda 1 dak: 1 asist.
Bizim hocanın cesur olmadığını gösterir bu. Aşırı garantici bir tarafı var. Terim'in en büyük avantajı cesur olmasıydı ki terim cesur hamleleri tuttuğu için bir anda kademe kademe yükselebildi. Bazen risk almak gerekiyor. Gençlere de güvenmek gerekiyor. Patates olarak görüyorsan o adamı maçın kadrosuna almaman gerekiyor. Ben misal topçu olsam ve bu kadar eksik olunan kadroda forma göremesem moralim bozulur ya hocayı kafamda sorgulardım ya da kendim bir bok değilim heralde diye kendimi sorgular demotive olurdum

Bizim hocanın cesur olmadığını gösterir bu. Aşırı garantici bir tarafı var. Terim'in en büyük avantajı cesur olmasıydı ki terim cesur hamleleri tuttuğu için bir anda kademe kademe yükselebildi. Bazen risk almak gerekiyor. Gençlere de güvenmek gerekiyor. Patates olarak görüyorsan o adamı maçın kadrosuna almaman gerekiyor. Ben misal topçu olsam ve bu kadar eksik olunan kadroda forma göremesem moralim bozulur ya hocayı kafamda sorgulardım ya da kendim bir bok değilim heralde diye kendimi sorgular demotive olurdum
Aynen katılıyorum söylediklerine.Buna şu açıdanda bakabilirsin çok yüksek 0 larla alınmış oyuncular beni kurtarır mantığı.Asla doğru değil.Sevgili Eray dün 10 numarada kerem ve Mertens'in içler acısı halini gördün değlmi? Ben olsam Gökhan Gürpüz'ü sokarım .Olmazsa olmaz ama birde olduğunu düşünürmüsün .okan hocaya nasıl + yazar. ne kaybedersinki böyle davranınca.
Özellikle şunu bende her zaman dile getiriyorum ki; yedek klübesinde oturan oyuncu kesnlikle hazır vede nazırdır.Yaşa vs asla bakılmaz.

Aynen katılıyorum söylediklerine.Buna şu açıdanda bakabilirsin çok yüksek 0 larla alınmış oyuncular beni kurtarır mantığı.Asla doğru değil.Sevgili Eray dün 10 numarada kerem ve Mertens'in içler acısı halini gördün değlmi? Ben olsam Gökhan Gürpüz'ü sokarım .Olmazsa olmaz ama birde olduğunu düşünürmüsün .okan hocaya nasıl + yazar. ne kaybedersinki böyle davranınca.
Özellikle şunu bende her zaman dile getiriyorum ki; yedek klübesinde oturan oyuncu kesnlikle hazır vede nazırdır.Yaşa vs asla bakılmaz.
İşte bu hocada biten birşey. Yani ne olabilir ki çıkarsa değil mi? Maç mı gider? Zaten gidecek moda giriyordu. Otoriteyle de alakalı olduğunu düşünüyorum. Arkadaşça yaklaştığını düşünüyorum topçulara okan hocamızın. Bir yandan olumlu olan bu özellik işte bazen başına bela açar. Adamları çıkartmaya korkarsın böyle. Hiyerarşi düzeninin bizde olmadığını düşünüyorum. Alt-üst herkes rütbesini içten bilecek görünmez bir duvar olacak konuşma yaparken bile. Bizde bu yok 2 senedir ve en büyük problem olabilecek şeydir aslında

İşte bu hocada biten birşey. Yani ne olabilir ki çıkarsa değil mi? Maç mı gider? Zaten gidecek moda giriyordu. Otoriteyle de alakalı olduğunu düşünüyorum. Arkadaşça yaklaştığını düşünüyorum topçulara okan hocamızın. Bir yandan olumlu olan bu özellik işte bazen başına bela açar. Adamları çıkartmaya korkarsın böyle. Hiyerarşi düzeninin bizde olmadığını düşünüyorum. Alt-üst herkes rütbesini içten bilecek görünmez bir duvar olacak konuşma yaparken bile. Bizde bu yok 2 senedir ve en büyük problem olabilecek şeydir aslında
kazandığın sürece haklısın ama takımda ortasaha eksikliği,çilingir eksikliği ,kanat oyuncularının zaaf eksikliği okadar beriz ortadaki , mevcutlar içerisinde alternatif çözümü ararken gençleride havuza atmayı kesinlikle düşünmeli.Şuna emin olabilirsinki " tabii bu benim fikrim" Eyüp olsun Efe olsun ortasahada Torreira kaptalığında ; ndombeledende , Demirbaydanda daha fazla baskı kurabileceklerine eminim. Sezon başından beri Demirbaydan beklediğimizi alamadığımızı zaten hepimiz düşünüyoruz peki alternatif ne olacak ? Transfer onada yeterli kaynak yok.

Bi sure daha izleyip ona göre yorum yapmakta fayda gormekteyiz.

Bol bol şans bulur umarım

Okan ilk iç saha maçında yenik durumda Hamza’yı almıştı gençlere güvenmediğinden değil bence geçen sene kazımcanda sakat olmadığı sürece oynadı Eyüp’te iyiyse ikinci yarı şans bulur bence

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir maç tam anlamıyla bir izleyebilirsek eğer Okan Hocam'da bizlerde ozaman dediğin olabilir.Öncelikle oynayabilmesi gerekiyor .

Yusuf Demir’i de ilk maçından sonra övüyorduk. Çocuk bir kaç maç yapsın ilk önce.

ZTK maçlarında 11 çıkacaktır kendisi.

Ligin en kritik dönemecine girdik bizim için Konya maçı ile birlikte. Şu an 11 çıkacağını sanmıyorum yakın dönemde bu kadar ana kadrodan eksik de varken.

Korner'den asistle başladı. Umuyorum bizim seviyemiz için yeterli bir performans sergiler kariyeri boyunca.

Sonradan oyuna girmeye vs başlayıp ufak ufak hazırlanması da şart. Sivas maçı belki zor ama Kayseri maçında yine 5-10 dk da olsa süre bulabilir.

Geri
Üst Alt