#5 Eyüp Aydın

Maç sonrası takımla beraber sevinirken dikkatimi çekti aşırı sevinçliydi.İsmini vermeyelim ama bazı futbolcular maç sonrası gülmüyodu bile..

Kupa macinda ilk 11 de basla ve cos. Onun sayesinde hoca belki seni artik 78. dakikada oyuna almaya baslar.

Sen girene kadar güzel Demirbay ve Ndombele show izleriz.

Herif son 3 maçta 5'er dakikadan toplam 15 dakika falan oynadı, topa her dokunuşunda bir aksiyon oldu, bağıra bağıra topçuyum ben diyen birini uzun süredir görmemiştik. Hazır bu iştahı varken ve henüz klasik Florya idmanlarını yiyip körelmemişken dibine kadar kullanmalı bunu.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tam bir 8 no ama kesici özellliği pek yok gibi o konuda zorlanabilir

kupa maclari nezaman basliyor aloooo

Eyüp'te acayip bir kalite ve potansiyel görünüyor yani 5 dakikada anlaşılacak bir kalitesi var umarım gelişerek devam edip çok önemli bir oyuncumuz haline gelir. Kupa maçında 90 dakika oynaması lazım.

kupa maclari nezaman basliyor aloooo
wefwefef.webp

Topu alınca heyecanla aceleci davranmıyor.En çok o özelliği hoşuma gitti.

Bu arkadas son 5 dakika girecek bir oyuncu degil. Demirbay girdide ne oldu? Onun yerine cok rahat oyniyabilirdi eyüp

Takımımda ayağında topla giderken kafası yukarda gidebilen bir adam gören bünyem şaşırmış durumda.

Türkiyede şampiyonluğa oynayan takımların Türk teknikdrektörleri zorda kalmadıkça genç oyuncu oynatmaz.

Ben topçuyum diye bağırıyor nasıl ki Tete ben futbolcu değilim nasıl ki Zaha futbol artık benden geçti diye bağırıyorsa aynı o şekilde bağırıyor. Ayağına taş değmesin.

Kendisini Dries yerine ileri bölgede denedi sanırım Okan hoca; Berkan-Demirbay-Eyüp şeklinde bir üçlü izledik. Topu doğru bir şekilde kullanması büyük artı.

2 aya yakın söyleniyorum bu adama süre verilsinde ne yapıp yapamadığını görelim edelim.

5-10 dklardan fazlasının verilmesi lazım

Geri
Üst Alt