#5 Eyüp Aydın

Superlig de hicbir takimda 11 oynatmazlar. Bir gol goz boyamis.

Kendi ekseni etrafında dönmesi emre belezoglu gibi .
Sözleşme uzatıp kiralamak lazım

Pres gücünü arttırirsa kesinlikle her takımda oynar.teknigi şutları çok iyi biraz pres gücü zayıf gibi geldi bana..

Biz böyle gencleri neden aliyoruz ki? Genc oyuncuya süre vermeyi sevmeyen bir hocamiz varken? Okan buruk olmus oyuncu istiyor, olmamis genclere birsey ögretmek istemiyor. Aliyorsak bu tür oyunculari direkt bir iki yil kiralik gitmesi gerek ki gelistirsin kendini.

"Yoksa Kadroda kösede kalıyor, tıpkı bir ev sahibinin begenmediği ama atmaya kıyamadığı bir hediye gibi."
genel hatlariyla -yerinde bir tespit kanimca .

sezon basi *kampinda ozellikle genclerin uzerinde durulmasi gerekir di .
aralarindan bir ornek ,almanya altyapisindan gelen *eyup'u goz onune alalim ;
ilk mac 60 da oyuna girmisti,, sonraki izledigim 4 macin 1in de ayni dakika da girip , diger 3 macta macin bitimine bir kac dakika kala sans buldu . yanlis gormediysem, toplam 5 macta 76 dakika olmasi lazim .

<- bu sekil sure sonrasinda , ben olsam sezona dair rotasyona eklemem, , hem kendisini, hem efeyi kiraya veririm.
<-sureci izler -uzun vadeye yonelik bir karar veririm . bizim bu ,sezonluk kadro planlama tarzini pek begenmiyorum .

keza, sezon basi kampta ,misal -kadro dan gideceklerin- genclerin surelerinden almasi hosuma gitmiyordu .

hal boyle olunca, bu sekil kamp girisli baslangic dan sonra sezon ici anca kupa da sans buldular agirlikli .

tum bunlar goreceli elbette .

saygi ve selamlar .

Topla iyi ama daha hızlı olmalı

Topsuz oyununu geliştirmeden 8 numara oynayamaz.

birinci ligde pilot takımımız olması için sebep bu tarz oyuncular.

Biz böyle gencleri neden aliyoruz ki? Genc oyuncuya süre vermeyi sevmeyen bir hocamiz varken? Okan buruk olmus oyuncu istiyor, olmamis genclere birsey ögretmek istemiyor. Aliyorsak bu tür oyunculari direkt bir iki yil kiralik gitmesi gerek ki gelistirsin kendini.

"Yoksa Kadroda kösede kalıyor, tıpkı bir ev sahibinin begenmediği ama atmaya kıyamadığı bir hediye gibi."

Erden timur alıyordu bunları yusuf, eyüp, gökdeniz şu kuzeyli çocuk. Okana kalsa alınmazlardı zaten.

Oynamaya oynamaya çok gelişmiş.

Hantal yav bu gelişebilir mi bide topu 2-3 kere dürtmeden rahat edemeyenlerden kısıtlı futbol bilgimle oyun zekası/görüşü kısıtlılığından olsa gerek hızlı düşünüp, hızlı oynayamıyor ee fiziken de hantal bilmiyorum yani üst seviye futbol oynaması zor gibi bu eksikliklerle ama herkesin dediği gibi bir Konya, Hatay neyse gidip oynasa hem kendisi kendisini hem biz kendisini görsek çok daha iyi olacak.

süper lig'de orta sahasi bir sürü eksik takim varken oynayabilecegi bir takima verilmeliydi ama eyüp'ün teklifini son gün reddetmis diyorlar.

sezon sonu elden cikarilir bence. böyle oynamaya oynamaya rotasyona giremez.

Geri
Üst Alt