Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.748
- 20.741
- 1.848
Kiralık verelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam da sakatlık yokken niye alasınki?Sadece Eyüp Aydın için demiyorum bunu. Hiçbir maçta hiçbir genç futbolcuyu sahada göremiyoruz. Maç kadrosuna bile alınmıyorlar.
Her maç oynatsın demiyorum zaten. Ama mesela dün 60. dakikada skor 3-0 oldu ama kulübede şans verebileceğin bir genç oyuncu bile yok. Okan hoca genel olarak sezon boyunca hiçbir maçta yeterli süreyi vermiyor bence gençlere. Belli oyuncularda ısrar etme durumu çok fazla.Tamam da sakatlık yokken niye alasınki?
Bunu gençlere süre verilmesine her zaman destek olan bisi olarak söylüyorum, maçı erkenden koparacağın kesin olsa belki alırsın da öyle bir durum da yok ve her puan kaybı büyük risk.
Tamam da Eyüp özelinde bu konuyu tartışmak en başından gereksiz çünkü çocuk kadroda bile değildi dün.Kenarda oturduğu surece nasil hazır olacak ki. Bu altinda bir şey aramak degil geçen sene de benzerlerini yasadık. 5-0 olmuş maçta bazı şeyleri denemeyeceksin de ne deneyeceksin.
Bu illa oyuncu özelinde de değil genel bir eleştiri.
Oyuncu olmaz taktik olur, taktik olmaz farklı mevki olur.
İlla orta saha almak zorunda da degilsin. Ortaya da almak zorunda değilsin çılgınlık yap bek oynat örneğin veya bir başkası misal tete'yi 8'de, belki de sağbekte denemek için muthiş şanslar bunlar.
Bunun olması için illa oyuncu sakatlanmasi ve zorunluluktan bunları yapmamız gerekmiyor.
50 tane adam varken evet doğru diyorsun ancak biz orta sahada oyuncu bulamadigimiz sakatlik ve formsuzluk etkenlerinin olduğu maclarda da yaşadık.Tamam da Eyüp özelinde bu konuyu tartışmak en başından gereksiz çünkü çocuk kadroda bile değildi dün.
Ben de gençlerin oynamasını destekleyen birisiyim yıllardır burada ama imkanı olmayan bir şeyi tartışmak gereksiz yani çocuğun oynama ihtimali bile yoktu dün yedeklerde olmadığı için.
Bence bu ikilinin birbiriyle zerre alakası yok yani kıyaslama doğru değil.Başka bir Yusuf Demir vakası mı
Oynasa da izlesek bir
Ben oynamama yönünden benzettim direk derin düşünmedim o kadar reis yavBence bu ikilinin birbiriyle zerre alakası yok yani kıyaslama doğru değil.
Biri bedava başka takımın altyapısından geldi daha 1 tane bile profesyonel maçı yok kariyerinde, diğeri ise hem 6 Milyon € tuttu hem de 60 küsür profesyonel maçı vardı Barcelona falan gördü.
Beklentiler asla aynı olamaz. Olursa da Eyüp'e haksızlık yapmış oluruz.