#5 Eyüp Aydın

Sadece Eyüp Aydın için demiyorum bunu. Hiçbir maçta hiçbir genç futbolcuyu sahada göremiyoruz. Maç kadrosuna bile alınmıyorlar.
Tamam da sakatlık yokken niye alasınki?

Bunu gençlere süre verilmesine her zaman destek olan bisi olarak söylüyorum, maçı erkenden koparacağın kesin olsa belki alırsın da öyle bir durum da yok ve her puan kaybı büyük risk.

Tamam da sakatlık yokken niye alasınki?

Bunu gençlere süre verilmesine her zaman destek olan bisi olarak söylüyorum, maçı erkenden koparacağın kesin olsa belki alırsın da öyle bir durum da yok ve her puan kaybı büyük risk.
Her maç oynatsın demiyorum zaten. Ama mesela dün 60. dakikada skor 3-0 oldu ama kulübede şans verebileceğin bir genç oyuncu bile yok. Okan hoca genel olarak sezon boyunca hiçbir maçta yeterli süreyi vermiyor bence gençlere. Belli oyuncularda ısrar etme durumu çok fazla.

Mesela kaç maç boyunca, o mevkide verimli olmadığı ayan beyan ortada olan Kerem'i 10 numara oynatmakta ısrar etti.

Genel anlamda katkısı büyük Okan hocanın ama böyle handikapları da mevcut. En azından bana göre öyle.

Kenarda oturduğu surece nasil hazır olacak ki. Bu altinda bir şey aramak degil geçen sene de benzerlerini yasadık. 5-0 olmuş maçta bazı şeyleri denemeyeceksin de ne deneyeceksin.
Bu illa oyuncu özelinde de değil genel bir eleştiri.
Oyuncu olmaz taktik olur, taktik olmaz farklı mevki olur.
İlla orta saha almak zorunda da degilsin. Ortaya da almak zorunda değilsin çılgınlık yap bek oynat örneğin veya bir başkası misal tete'yi 8'de, belki de sağbekte denemek için muthiş şanslar bunlar.
Bunun olması için illa oyuncu sakatlanmasi ve zorunluluktan bunları yapmamız gerekmiyor.
Tamam da Eyüp özelinde bu konuyu tartışmak en başından gereksiz çünkü çocuk kadroda bile değildi dün.

Ben de gençlerin oynamasını destekleyen birisiyim yıllardır burada ama imkanı olmayan bir şeyi tartışmak gereksiz yani çocuğun oynama ihtimali bile yoktu dün yedeklerde olmadığı için.

Tamam da Eyüp özelinde bu konuyu tartışmak en başından gereksiz çünkü çocuk kadroda bile değildi dün.

Ben de gençlerin oynamasını destekleyen birisiyim yıllardır burada ama imkanı olmayan bir şeyi tartışmak gereksiz yani çocuğun oynama ihtimali bile yoktu dün yedeklerde olmadığı için.
50 tane adam varken evet doğru diyorsun ancak biz orta sahada oyuncu bulamadigimiz sakatlik ve formsuzluk etkenlerinin olduğu maclarda da yaşadık.
Bu serzenişin nedeninin maçlık olay olduğunu zannetmiyorum ben. Sadece konu denk geldigi için buranın konusu oluyor.
Solbek problemi nedeniyle 4 oyuncunun dengesi değiştiğinde de benzer problemi yasadık.
Farklı stratejileri belirlememek bizim sıkıntımız.
Dün için elbette hoca kadroya almamış olabilir sıkıntı burada başlıyor bence.

Kadroya alsın almasından ziyade maç için ilk 11 verildiğinde gereksiz bir yedek kulübesi oluşuyordu. Buradaki ekstra oyunculardan birsi yerine eklenebilirdi.
Bu yapılmıyorsa o zaman taktiksel olarak bir farklılık beklememiz en doğalı yoksa gerisi boş muhabbet.

Başka bir Yusuf Demir vakası mı
Oynasa da izlesek bir

Dos ve solakmıydı

Deneyin antrenmanda solbekte işte belki bişey çıkar

Başka bir Yusuf Demir vakası mı
Oynasa da izlesek bir
Bence bu ikilinin birbiriyle zerre alakası yok yani kıyaslama doğru değil.

Biri bedava başka takımın altyapısından geldi daha 1 tane bile profesyonel maçı yok kariyerinde, diğeri ise hem 6 Milyon € tuttu hem de 60 küsür profesyonel maçı vardı Barcelona falan gördü.

Beklentiler asla aynı olamaz. Olursa da Eyüp'e haksızlık yapmış oluruz.

Bence bu ikilinin birbiriyle zerre alakası yok yani kıyaslama doğru değil.

Biri bedava başka takımın altyapısından geldi daha 1 tane bile profesyonel maçı yok kariyerinde, diğeri ise hem 6 Milyon € tuttu hem de 60 küsür profesyonel maçı vardı Barcelona falan gördü.

Beklentiler asla aynı olamaz. Olursa da Eyüp'e haksızlık yapmış oluruz.
Ben oynamama yönünden benzettim direk derin düşünmedim o kadar reis yav
Ama oynaması lazım yani Avrupa da o yaşta oynatıyorlar direk genç felan demiyorlar

Bu Efrain SamiYenin grubundan degil mi? Bu, LukasNmecha ve bir kisi daha SamiYenHabere karsilikli retweet ve like atiyorlardi

Maçın birini erken koparsak da şu genç oğlanı sahaya atsak. Ndombele, Oliveira ve Demirbay arası geçen verimsiz forma rekabeti herkesin tadını kaçırıyor...

Kazımcan da Kazımcan denildi, hocanın haksızlık ettiğini söyleyenler oldu; şimdi kimse sahada görmek istemiyor...

Fatih Hoca, Okan Hoca, bir başkası fark etmez. Genç bir futbolcuyu sahaya sürüp katkı almayı her TD ister. Bayern altyapısından yetişmiş olması dışında hiçbir veri yok Eyüp için ve daha profesyonel maça bile çıkmamış. Demirbay ve Sergio' dan hazzetmediği de belli iken illa ki az da olsa süre verirdi. Yeterli görmüyor anlaşılan...

Geri
Üst Alt