#5 Eyüp Aydın

Tek sorum var

5 numarayı niye verdiniz

Geldiği zaman da yazdım oynamayacağı belliydi

Umarım oynatılacağı sözü verilmemiştir ikna sürecinde

İşte bu yüzden bu herifler uzun sözleşme yapmıyorlar bizimle

Kariyerine ne katacağız ki bu herifin? Çok kritik yaşlarda, süre alması gerekiyor ama biz onun gelişiminden çalıyoruz

İleride gurbolar bize niye gelsin? Örneğin Can Uzun, Kenan Yıldız falan erkenden keşfedilmiş olsalardı gelecekler miydi? Ben olsam gelmem

Tek sorum var

5 numarayı niye verdiniz

Geldiği zaman da yazdım oynamayacağı belliydi

Umarım oynatılacağı sözü verilmemiştir ikna sürecinde

İşte bu yüzden bu herifler uzun sözleşme yapmıyorlar bizimle

Kariyerine ne katacağız ki bu herifin? Çok kritik yaşlarda, süre alması gerekiyor ama biz onun gelişiminden çalıyoruz

İleride gurbolar bize niye gelsin? Örneğin Can Uzun, Kenan Yıldız falan erkenden keşfedilmiş olsalardı gelecekler miydi? Ben olsam gelmem
Kesinlikle katılıyorum.gelmesi için birkaç ay ugrasilmisti.Bu çocuk Pendik maçında 20-30 dak süre alamayacak düzeyde ise eğer neden getirildi.okadar zahmet çekildi.Tamam oynayacağı süreyi bekliyor onada pekide çocuğunda bir bikma usanma bekleyememe süresi vardır.Sikintidan patlayacak bombaya dönüştürdük vallahi.

Oyuncu görmedimiz süre saglikli yorum dahi yapamiyoruz, iyi mi kötü mü kimse bilmiyor, aslinda taraftarin gazini almak icin ara sira kadroya alip bir mucize olurda maci erken koparirsak oyuna sokmali ki taraftar görsün ona göre hakli veya haksiz elestiri yapsin. Kupa macinda heralde ilk 11 olmasa bile kesin sonradan oyuna girer, olurda orda bile süre verilmese o vakit takim da tutmanin dahi anlami yok.

Umarım skoru erkenden koparıp 2. yarı rotasyona döneriz bu çocuğu en azından 30 dakika olsa görelim.

sol sıtoper mevkinde kendisini mi görcez acaba.
Adana Demirspor'un forveti 1.88lik Mbaye Niang'a karşı yenilen golde Muslera'ya bakan Nelsson ve Eyüp Aydın temsili olur heis yav :D
s-e5ebaa2b9847677adcf651e368a385bb3372bd44.jpg

TR kupası eskisi gibi grup maçlarıyla oynansa keşke.
Eyüp ve diğer altyapıdakiler şimdiye kadar bol bol şans bulurdu.

Bu adamin ne günahi var bikere de oynat da görelim hocam, delircem

Aklı varsa çekip almanya falan bir yerde şans bulmaya çalışır. Bu kafadaki hoca varken işi emin olun zor. 2 sene falan sürünüp sonra gder

İlk oynadığı maçta hocayı eleştireceğiz sanırım bu çocuğa şimdiye kadar niye şans vermediği için.

Sadece bu da değil diğer veletlerden de haber yok yav. Sahada boey ve icardi can vermeye çalışırken orta sahada adam kalmadığında stoperi ortaya çekmek yerine yıllarca sağ oynamış adamı bir kere sağ beke atıp, ortaya da bu enerjik adamlardan birini koyabilir. Forvete de bakambu, barış birini at.

Değişik bir ısrar var korkuyorsan korkuyorum de de eleştirmeyelim.

Bir 5 dakika süre vermedi. Ben böyle bir şey görmedim. Terim bile en azından bir görmek isterdi sahada. Buruk’un hiç öyle bir ihtiyacı yok. Mecbur kalkmadıkça alttan gelen gençlere süre verecek gibi durmuyor.
Ayhan’ın oğlu da bildiğim kadarıyla ocakta başka bir takımla anlaşabilir, takip eden takımlar varmış.

Alıp direkt kiraya verse idik keşke. En azından performansını takip eder idik, şimdi hakkında hiç bir şey bilmiyoruz. Kupa maçlarında oynar diye kadroda tutmamak lazım.

Geri
Üst Alt