#5 Eyüp Aydın

İlk kupa macinda 11 baslar
Alıp direkt kiraya verse idik keşke. En azından performansını takip eder idik, şimdi hakkında hiç bir şey bilmiyoruz. Kupa maçlarında oynar diye kadroda tutmamak lazım.
Bu arada son cümleyi sana hitaben yazmadım ahbabım, önceki yorumlara bakmadan konuya direkt yazdım, konuyu okuyunca sana cevaben gibi olmuş son cümle içime sinmedi. Yanlış anlaşılma olmasın:love:

Okan buruk şu ana kadar altyapı ve diğer gençlere sans vermede sınıfta kaldı. Bi geçen sene hamza akman'a forma veriyordu sene başı o da takımda çok eksik vardı transferler yapılmamıştı onun haricinde kendi değer kattığı oyuncu sayısı 0. Bu sene mesela ali turalp'i boey'i dinlendirmek icin oynatabilirdi sol bekde o bolgenin adami olmayan baris alper oynuyorken sag bekte ali turap'a sağ bekte pekala süre verebilirdi. Kendisi de Galatasaray altyapı çıkışlı bu kadar altyapıya kapalı olmasını anlayamıyorum.
Fener bile yeri geliyor altyapı oyuncusunu avrupa maçlarında oynatiyorken biz ofansif orta saha olan adamı oynatıp alt yapıdan bir gence sans vermiyoruz. İlerisi için ciddi sıkıntı bu durum potansiyelli genç oyuncuları fenere bjk'e kaptiricagiz bu anlayış yüzünden.

Kazara bir puan kaybetse de öldürsek diye bekleyen bir kitle varken her macı kazanmak zorunda olan bir td olarak risk almaması doğal. Ayrıca her maci kazanırken rakibin olacak şe..... takim da şikeyle mikeyle her maçını kazanınca hareket alanı olmadi. Yapacak bir sey yok.

Kazimla birlikte bir yere kiralanmak sureti ile 2. devre takimdan irak olmasi gundemde olmalidir.

Hoca neden oynattın puan kaybettik denilmeyecekse oynatsın ama oynattığı an en sert eleştiriyide taraftar yapacak. Kerem ve Barış'a bile bunlar deniyorken aceleye gerek yok.

Kupa maçında bi görelim ondan sonra ligde daha fazla süre alır ya da alamaz fikir sahibi yapar.

Kazara bir puan kaybetse de öldürsek diye bekleyen bir kitle varken her macı kazanmak zorunda olan bir td olarak risk almaması doğal. Ayrıca her maci kazanırken rakibin olacak şe..... takim da şikeyle mikeyle her maçını kazanınca hareket alanı olmadi. Yapacak bir sey yok.
Güzel hoş dedin de bir örnek vereceğim.
Alanya maçı dk 70 4-0 oldu.
zaha->tete
barış->kerem
torreira->demirbay
mertens->ziyech
sanchez->nelsson nuda zorunluluktan sakatlandı herif.

Yedekler de kalan adamlar şu. Oynatmayacağı o tarihte bile belli olan Angelino, Halil, Oliviera, Bakambu.
Bir değişiklik planımız bile yok rastgele birbiriyle uyum sorunu yaşayacağı kabak gibi olan adamlar sırf oyuna girmek için giriyor.
Hadi bu çocuğu geçtim bakambu bile denenip icardi dinlendirilmiyor. 30 dakika daha o herif niye koştu misal.

Hoca net olarak garantici bunu geçen sene de tartıştık.
Abi o zaman oyuncular için farklı planlamalar yapılsın. Almak sorun değil de bu tür davranışlar potansiyel transferleri zora sokar. Terim de aynı şekilde takılıyordu sonra Kaan niye bize değil de italyaya gitti oluyor.
Yemek için millet pusuda bekliyor da sen yaşını almış admlarla bile farkındalık oluşturamıyorsun. Dengeli bir forma dağıtımı olmuyor. 1i iğneyle oynayan sürekli oyunun içinde olmak zorunda olan 2 kişi 105 dakika oynayıp duruyor.
Bu adamlardan birisine allah korusun 1 aylık bir sakatlık yaşadığımızda da oyuncu yok diye sağa sola telaşla koşuşturup eksiğiz, kol bozuk gibi bahaneler uyduruyor.

Kimse kusura bakmasın da korkak adamlar ile uzun vadede büyük hedeflere ilerleyemezsin.

Cocuk Bayern'de Pavlovici görüp, suan belki onun yerinde ben olabilirdim diye düsünüyormudur acaba? O cocugu Eyüpün sakatligi sonra U19 dan 2. takima cekmislerdi. Simdi Eyüpün yedegi olan cocuk Bayernde sakatlik/hastalik sorunu sayesinde, son haftalarda 3 kere ilk 11 de oynadi

Hemen kiralayalım arkadaşı. Barış Alper’i sol beke ve PTT seviyesinde Kazımcanı CL’de maça çıkaran esneklik sahibi hoca bu ortasaha yokluğunda bu adamı yedekten bile sokmadıysa çok bir numarası yok demektir. Gelirken baya uğraşmıştık da. Yazık oldu yolu açık olsun

Konya maçında süre bulabilir orta sahada baya bir eksik var. Keza Ümraniye kupa maçında da oynayacaktır diye düşünüyorum.

Kiralik gönderinde bir forma yüzü görsün , en nefret ettim olay, ne oynatilir ne kiralik gönderilir

Buruk Eyüp’ü denemek zorunda. Bayern altyapısından genç getiriyorsan bunu yapmak zorundasın. Yetersiz olsa bile gençlere şans verdiğini göstermek zorunda. Yoksa genç yetenekleri elde tutma şansımız olmaz.

Geri
Üst Alt