#5 Eyüp Aydın

Haftalarca Angelino yerine Kazımcan niye oynamadı diye hepimiz tantana yaptık, oynayınca gördük niye oynatılmadığını. Hocaya güveniyorum ben bu konuda, demek ki yeterli görmüyor çocuğu. Dedikleri gibi hocanın bir bildiği vardır elbet.
Kazimcan geçen yildan beri yeteri kadar şans buldu bu takımda ..
Hocanın bir bildiği vardır kısmına katılıyorum ama bu çocuk madem oynayacak gibi değil neden yedek kulübesine alıyor ? Kimler kimler oynadı bu ligde biz de sanki City değiliz 10 dk bile sans vermemesi çok ilginç

Oynatmayacagimiz futbolculari neden maasa bagliyoruz? Bir futbolcuya 20 dakika dahi sans verilmemesini antreman performansiyla filan aciklayamazsin. Madem bu kadar yetersizdi kadroya niye dahil oldu, yada halen neden kadroda.

Kazimcan geçen yildan beri yeteri kadar şans buldu bu takımda ..
Hocanın bir bildiği vardır kısmına katılıyorum ama bu çocuk madem oynayacak gibi değil neden yedek kulübesine alıyor ? Kimler kimler oynadı bu ligde biz de sanki City değiliz 10 dk bile sans vermemesi çok ilginç
Bilemiyorum, yangın çıkarılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum ben sadece.

Ha atıyorum orta saha kalmaz onun yerine devşirme birini oynatır yine de Eyüp'ü denemez o zaman laf ederim. Mesela atıyorum Terim'in stoperde Gedson'u oynatması gibi bir şey yaşansa ben de buna karşı çıkarım.

Veya geçen haftalarda konuşulan Demirbay stoper düşüncesi gibi. Orada da saçma bulduğumu çoğu kez dile getirmiştim.

Emin Bayram’ı Westerlo’a kiralayarak ne iyi etmişiz, opsiyon vermediysek. Adam en az 8-10 milyonluk topçu oldu. Eyüp için benzer bir formül bulsak çok iyi olur. Henüz futbol öğrendiği yaşta. Avrupa’da öğrensinler. Bizim öğreteceğimiz yok.

idmanla mac ayni olmaz ya , ndombele idmanda yardiriyormus maclarda hic yok.
Bi oynat izliyelim ya , evimizde 3 0 one gectigimiz macta bile oynatmadi cocugu.
Aynen katılıyorum. Gerçekten bu kadar kötümü de 5 dak. bile olsa göremedik.Eğer bu kadar kötüydü ozaman neden 2 ay almak için uğraş verdik.Artık gerçekten çocuğun sabrı taşmıştır.Abi çkart oynat Konya maçında .Biz Tetelere , Oliviera lara tahammül etmiş bir güruhuz.Eyüp'emi tahammül edemeyeceğiz.Çıksın oynasın artık.

Birde hiç maç performansını görmeden neden çocuğu pinekletiyoruz. Etmi kemikmi bir görmek hakkımız değilmi?Aklıma tek birşey geliyor. Çok büyük saygısızlık &ukalalık mı yaptı da cezalandırılıyor.??? Eğer futbol olarak kötüyse devre arasında gönderelim. Bu çocğu antrenmanlarda seyretmiş kimse yokmu? Sahanın ortasında ateş yakıp oturuyor mu? Ne yapıyor allahınızşkına.

Son düzenleme:
Falsolu sert orta açan futbolcu ha?

secdeye yatan futbolculari özlemisiz

allah kabul etsin kardesim

Bütün duran topları Eyüp kullanmalı

Guzel yere orta kesti. Malesef sure cok azdi bi gozlem yapmak icin.

Geri
Üst Alt