#5 Eyüp Aydın

1 sene düzenli oynayacağı bir yere kiralık verilmesi doğru olacaktır eğer Kerem Demirbay falan satılmayacaksa.

Oynaması lazım topa dokunuşu duran toplardaki etkinliği vb. kaliteli olduğunu belli ettiği nokta çok ...

Bu tür gencleri bir yil kadroda tutup dogru düzgün firsat vermemek yerine kiralik göndereceksin.

Bize faydali olma ihtimali yok. Sadece iyi korner kullanmak yetmez bu takima. Yasi genc ama sahada hic aktif degil. Hem yavas hemde orta saha icin mucadelesi sifir.

1719424172915.webp

ben bu çöcuktan umutluyum ama bu sene oynayacağı bir yere kiraya gitmeli... yusuftan cok farklı bir enerjisi var ve oynamaya başladığında bomba gibi patlayacak hissediyorum...

Eyüpspor'a isim-takım uyumu sebebiyle muhakkak gitmeli.

Transfer nöbetinde üç mesajından biri Eyüp Eyüp'te olan kimseleri görmek istemem şahsen

Biz boş yere genç futbolcuları alıyoz.Lig'de hadi önde olduğumuz zamanlar alınır da Hazırlık Maçlar'ında çok fazla göremedik.Kenan Yıldız gibi Bayern Münih altyapılı 1 oyuncu en azından oynayabileceği takıma kiralık gönderilmeli oynatılmayacak bu sene de büyük ihtimalle..

Süper ligde bir takıma neden kiralık verilmedi anlamadım.

Abi mevkisi için yeterli görünmüyorsa, farklı devşirme mevkilerinde falan denensin yav. Eğer yetenekten emin isen, orta sahaya gökten inmeyecek bu çocuk. Oynaması için birinin gitmesine de gerek yok. Kiralık da gitmedi. Anlamadım. Sanırım sözleşme süresi de 3 yıllık idi. Sanki serbest olarak ayrılır gibi bir izlenim yerleşiyor kafamda.

Geri
Üst Alt