#5 Eyüp Aydın

Kendisinden hiç ümidim olmadığını bizdeyken çok söyledim. Bugünkü maçı izlemedim ama kiralık gidip çapını göstermesi de kardır. Almanya altyapılı olması tek başına pek bir şey ifade etmiyor, bunun gibi binlerce oyuncu vardır orada; hiç sevmediğim, temposuz, temastan kaçınan orta saha oyuncusu tipi...

Tabii ki yaşadığı duruma üzüldüm ama böyle şeylerle de güçlenirsiniz beyler.

Günümüz genç jenerasyonunda fazla narin/kırılganlık görüyorum. Belki kuşakla ilgilidir bilemem. Ama nice büyük futbolcu bunları yaşadı zamanında. Buradan toparlayabiliyorsan zaten büyüyorsun.

Tabii ki yaşadığı duruma üzüldüm ama böyle şeylerle de güçlenirsiniz beyler.

Günümüz genç jenerasyonunda fazla narin/kırılganlık görüyorum. Belki kuşakla ilgilidir bilemem. Ama nice büyük futbolcu bunları yaşadı zamanında. Buradan toparlayabiliyorsan zaten büyüyorsun.
doğru yorum hardhand

Ṣu anda kadroda çok ihtiyac vardi kendisine. Tam onun ayari maçlara baṣlayacaz

Samsun'un boş takım olduğu görüldü. Sözde futbol şehri ama takım bir taraflarını yırtarken daha stadyumlarını dolduramıyorlar. Yakında o başkanları bunlardan yatırımı kesince yine kendilerini 2. ligde bulurlar, yaptığını çekersin.

Yenen golde 3 kişinin fatura niye sadece Eyüp'e çıkmış derken gördüm ki bizim maçtan dolayı tepki görmüş Eyüp. Gs store poşetiyle maçtan ayrılması, maç öncesinde Bardakçı'nın elini öpmesi gibi nedenler...

Taraftar değil andaval sürüsü. Her sene birine sarıyorlar.

Tabi bu nefreti körükleyen 1 haftadır ağlayan başta kulüp yöneticileri. Hele o ağız ishali şovmen başkanlarının dedikleri hep bizim eski veya kiralık oyunculara sekiyor. Şimdi sahip çıkmaya kalkmış bir de.

Bizle uğraştılar, ağladılar ve hem Avrupa hem ligde mağlup oldular. Böyle ters teper işte.

Samsunun taraftar grubu içerisinde fanatik fb li liderleri var sanırım. Kahpe evlatlarına bak. En iyi topçuları bizim eski topçular mal oğlu mallar

Bizi takipten çıkarmış

Geri
Üst Alt