5.Geleneksel GSCimbom Sahne-Replik Yarışması | Şampiyon İsmail Çakır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hepsi şampiyonluğu hakettide , cidden godfather artık klişe sahne haline geldiği için böyle oldu sanırım . Efsane yav başlı başına

Bir de DerinGSC olacağız çekirge! Yazıklar olsun bize :asd:

Abi sen de yaşlılıktan mıdır nedir hep unutuyorsun :D DerinGSC biz değiliz, biz ne de paralel yapı değiliz. Gayemizin adı Yarışma Güvenliği ve bunun için de Yarışma Güvenlik Teşkilatıyız biz.

103347__art-pirate-ship-the-flag-the-sea-sword-weapon-sailboat_p.jpg

Bana göre efsane sahne henüz izlenmemiş olandır.;)

Mantıksız oldu ama çaktırmayın.:redface:

Oy vermeyen renkdaşlarıma gelsin

" Thanks to Metropolis "

[media]https://www.youtube.com/watch?v=azdwsXLmrHE[/media]

Hepsi şampiyonluğu hakettide , cidden godfather artık klişe sahne haline geldiği için böyle oldu sanırım . Efsane yav başlı başına

Klişe sahne olduğundan değil de hatalı bir seçim oldu sanırım. Birkaç sahne daha vardı aklımda oyunculukların tavan yaptığı... Yoksa bende bilirdim The Godfather filminin giriş sahnesi olan Bonassera sahnesi ile katılmayı ama aleni haksız rekabet olurdu o yüzden daha spesifik bir sahne seçtim :D

Klişe sahne olduğundan değil de hatalı bir seçim oldu sanırım. Birkaç sahne daha vardı aklımda oyunculukların tavan yaptığı... Yoksa bende bilirdim The Godfather filminin giriş sahnesi olan Bonassera sahnesi ile katılmayı ama aleni haksız rekabet olurdu o yüzden daha spesifik bir sahne seçtim :D

Bizde yavaş yavaş alışıyoruz abi işlere,bidahakine Yapımızla ilk 3'e damga vuracağız , bırak sevinsinler :D

Gladiator 'e çok güvendim güzel sahneyi ama çok iyi sahneler vardı giremedim .Önümüzde ki yarışmalara bakıcam artık.

Oh+++that+also+explains+the+death+scene+in+Gladiator+_264622152e980a751d52ef851ac7d96c.jpg

Bidahakine inşallah başka modum hazırlarda ipi göğüsleyen ben olurum bu kez inşallah :D

Oy vermeyen renkdaşlarıma gelsin

" Thanks to Metropolis "

[media]https://www.youtube.com/watch?v=azdwsXLmrHE[/media]

Direkt bastım 10 puanı Queen'e de selam ederek :D Herşey bir yana bilimkurgunun duayen filmidir. Fütüristik sinemanın başyapıtıdır ;) İzlemeyenler izlesin...

Düzenleyen ve katılan bütün arkadaşlara teşekkürler.Son sıralara demir atsakda müthiş keyifliydi benim için.Kazanan arkadaşlarıda tebrik ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt