Cevap: # 5 Gökhan Zan

4 milyon mu ? yanında mehmet güvenide verelim :D

şaka bi yana arda ya havalı derler

oysa arda kendi jenerasyonundan mehmet güven cafercan ferhat özgürcan vs. isimlerin kendisinden bile yetenekli olduğunu dillendirecek kadar mütevazi birisi.

ama dikiş tutturamadılar. o ışık(arda da olan) yada adı herneyse olmadı.. rijkaard ve ekibi 3 sene önce burada olsaydı belki....

Levadia maçında hatasız oynadı, güven verdi, nazar değmesin.

Bence Beşiktaş'ta oynarken bile en iyi oynadığı maçta bu kadar iyi oynamamıştı. Topu hiç sektirmedi ve iki defa Mustafa Sarp'ın kaçırdığı topları arkada rakip takımdan söktü aldı.

Bu maçta çok beğendim Gökhan'ı. Yavaş yavaş daha iyi olacaklar :) Topları çok olumlu kullandı.

Gökhan Zan kaliteli bir stoper.Onla alay edenlere hep karsi cikmistim...

Gercekten iyi bir stoper..Herseyden önemlisi Servet ile cok iyi anlasiyorlar..

Stoper problemimizin oldugunu düsünmüyorum..En azindan Bilica Önder kazmalarindan daha kaliteli oldugu kesin...Böyle devam Gökhan

Yine iyi oynadı. Tabi rakip de pek zorlamadı defansı, ancak gereken yerlerde çabuk ve yerinde müdahaleler yapmayı başardı. Benim gördüğüm tek eksiği vurduğu kafaları rastgele yerlere vurması idi. En azından uzaktan gelen şişirmelerde aşırı baskı yoksa topu orta saha oyuncularına indirmesi topa daha çok sahip olmamız açısından fayda sağlayacaktır. Gökhan'ın vurduğu kafaların çoğu rakibe veya taca falan gitti. Servet ise bu konuda kendini çok geliştirmiş ve dikkatlice önündeki Ayhan, Sarp, Arda gibi adamlara indirdi sürekli kafaları. Bu benim maç izlerken hep dikkat ettiğim şeylerden biridir ve Türk futbolunda ortaları bakarak pas şeklinde yapamamak gibi bir türlü çözülemeyen sorunlardan birisidir. Hani çok rahatsız eden adam olsa neyse de, pek de rahatsız eidlmediği anlarda bile rastgele vurdu kafaları. Yanlış anlaşılmasın, beğenmediğim anlamında söylemiyorum, iyi oynadığını başta söyledim zaten, sadece daha iyisi olması için yapıcı eleştiri yapmaya çalışıyorum...

Franconun önünde iki tane bodyguard varmıs gibi duruyor (: ÇEkilin leyn Gökhan geliyor!..:D

Bakin buraya yaziyorum, seneye simdi Servet icin ne diyorsak aynilarini Gokhan icin diyecegiz :)

İlk defa dün bu kadar diri gördüm Gökhanı, inşallah ilk baştaki tepkilerimizi haksız duruma sokmaya devam eder, ama stoperlerden biri Emre Güngör olmalı düşüncem hiç değişmeyecek sanırım.

Galatasaray'ın havası, suyu böyle birşey işte..

Bir tek Sabri'ye yaramadı şu su.. =)

İnsan Ümraniyeden Floryaya gidince kendini yurtdışında sanıyor tabi. Performansada etki ediyor direk.

Geçen sene g.zan gelse meiradan daha iyi oynar dediğimde herkes dalga geçmişti durum ortada..

O ismi geçen 3.şahıslara sevgilerimi iletiyorum..:tiphat:

Geri
Üst Alt