Cevap: #5 Gökhan Zan

Sen bir sene boyunca yat takima bi faydan olmasin fatih terim sana sans versin ve sen bunu yap.. Ayiptir ayip !!

Bizim takım liderlik stresiyle çok panik oynuyor sahada. 1-0 gerideyken aynı oyuna devam etsek bile golü bulabilirdik.

Fakat, öyle bir düzene döndük ki atabileceğimizi de atamadık. Her zaman Ordu maçı gibi olmaz futbol.

Zaten anlamkta güçlük çektiğim şey üst düzey tecrübesi olan bir teknikdirektör bunları nasıl yapıyor

0-1 olduktan sonra hiç değişiklik yapmasa bu maçı yine alırdık alma ihtimalimiz çok kuvvetli idi en azından ben çok rahattım

şunu düşünmüyor değilim kendi müdahalesi ile kazanılması , maça damga vurma isteğimi bunları yaptırıyor çözmekte güçlük çekiyorum

Schalke maçında bence oynamalı.O varken defans daha tecrübeli,dengeli bi hal alıyor. Ne olursa olsun Dany-Semih Gökhan'ın tecrübesinin yanından geçemez henüz.Birebir Huntelaar ile boğuşur maç boyu Dany filan hava topu zor alır Schalke maçında.

Schalke maçı için stopere Gökhan ilk yazılsın Semih veya Dany seçilir yanına..

gökhan zan iyi oynadi diyorsunuzda Genclerbirliginin adam gibi bir atagi varmiydi da Gökhanin nasil oynadigini ögrenelim.. Schalke macinda dany oynar bence gökhan cok yavas kaliyor

Sen bir sene boyunca yat takima bi faydan olmasin fatih terim sana sans versin ve sen bunu yap.. Ayiptir ayip !!

Gökhan isteyerek mi yattı ? melo engin gibi göbek yapmamıs adam calısmıs performansı iyi yaptıgın yoruma bak :(

G.Birliği'li Petrovic: "5 numaralı oyuncu sanırım ismi Gökhan asla bana dokunmadı. Belki istedi ama bunu yapmadı. Asla bana yumruk atmadı. Kırmızı kart doğru bir karar değil. Havada olan bir pozisyondu. Böyle mücadeleler bence normal"

G.Birliği'li Petrovic: "5 numaralı oyuncu sanırım ismi Gökhan asla bana dokunmadı. Belki istedi ama bunu yapmadı. Asla bana yumruk atmadı. Kırmızı kart doğru bir karar değil. Havada olan bir pozisyondu. Böyle mücadeleler bence normal"

Akıllıca açıklama yapmış.Petrovic iyi oyuncu yalnız fiziği iyi boy 1.90 üstü olmasına rağmen ayağı topu kullanışı kaliteli.Sırbistan Milli takımında oynuyormuş zaten.

teşebbüste de kırmızı kart olur zaten ne fark eder.

Semih Kaya - Gökhan Zan hattı tam aradığımız stoper hattı derken ; Kırmızı kart gördü Gökhan sanırım 2 maç ceza gelir bu süre zarfında Dany oynar bir yabancı kesilir malesef.

Olması gereken ;

Muslera

Eboue-Semih-GZan-Riera

Melo

Hamit-Selçuk-Emre

Sneijder

Drogba​

ben gökhan zan derken bazılarınız dalga geciyordu dun nasıl hava toplarını topladıgını gordunuz umarım. aldıgı her hava topu extra olarak atak gelistirmemize de olanak sagladı. semih ve danyde bu özellik yok malesef ve zanın ayagı en az semih kadar iyi, pozisyon bilgisi danyden de semihten de iyi. yabancı kontenjanı da acıyor super bir sans zanın takımda olması.

bütün kafa toplarını almıştı aslında

Hatırlayın bakalım Güntekin ne dedi. Bunu duydu, çevirirken başka bir pozisyon için diyor hocam diyor. Sinir harbi yaşatacaklar adama. Kendini akıllı sanıyor, kötü söz söylemeyeyim.

-

Tecrübeli ve takıma adapte olma yolunda ilerliyordu, keşke teşebbüs artık ne denirse onu yapmasaydı.

Elimizdeki en iyi ve en hazır stoper olduğunu 2 haftadır gösterdi, oysa sezon başından beri söylüyorum.

Neyse bundan sonrası için iyi olur umarım.

Geri
Üst Alt