İyiydi. Alternatif oyuncu daha ne olsun.

Damperli kamyon tabiri cuk diye oturuyor kendisine maçın ilk yarısında Hasan Ali ile girdiği pozisyonda neydi öle yav

Zorlamanın anlamı yok, ligi semihle gökhan 10 numara götürür. Dany falan aman diyorum artık

galatasarayda artık emre aşık visyonunu üstleniyor ne zaman görev gelse elinden gelenin en iyisini yapıyor

Gökhan'ı normalde beğenirim ama çok da güvenmem.. Dün çok iyi görünmesinin nedeni geri zekalı fener orta sahasının devamlı havadan top şişirmesi malum Gökhan da 2 metre boy hayvan gibi fizik var her topu aldı...

Gökhan ligde bazen idare edebilir ama Chedjou tribünde oturmaya gelmedi bence ilk tercih o olmalı..

Ağır falan ama gerçekten iyi bir oyuncu hele ki şu sınır saçmalığında görev verildiği takdirde işini nasıl iyi yapabileceğini kanıtladı.

Gökhan Çok önemli üst düzey bir stoper fizik olarak tam bir Hulk.Biraz ağır olabilir ama Maldini ve Nesta'yı hepimiz biliyoruz kaplumbağa hızında isimlerdi ama doğru pozisyon alıyorlardı ve çok iyi kesicilerdi yani stoper ağır olsa bile doğru pozisyon alabildiğinde bu eksikliğini tölere edebilir.Gökhan'da dün basit ve hatasız oynadı pozisyonlarda doğru yerdeydi riske girmedi iyi kapattı alan bırakmadı.Yanındada tabi Semih Kaya gibi bir stoper olunca adım attırmadılar.Dün ki maçta hakikatten 10 üzerinden 10'luk oynadılar.Böyle devam inşallah...

Mayıs aylarında Yabancı bir stoper alacagımıza Gökhan-Semih stoperde oynasın dedigimde,elestirilmistim.

G.Zan,Semih'e oranla daha iyi kademeci ve posizyon bilgisi daha iyi.Yani Semih'in ilk 11 oynamasını kabullenen taraftar,gecen sene G.Zan'ı neden kabullenmiyordu anlamıyordum.

Tabi simdi Chedjou gibi kaliteli ve maliyetli bir stoperi nasıl yedek oturacagız ? Büyük bir sorun.

Plansız-programsız is yapmaya bayılıyoruz.

Mayıs aylarında Yabancı bir stoper alacagımıza Gökhan-Semih stoperde oynasın dedigimde,elestirilmistim.

G.Zan,Semih'e oranla daha iyi kademeci ve posizyon bilgisi daha iyi.Yani Semih'in ilk 11 oynamasını kabullenen taraftar,gecen sene G.Zan'ı neden kabullenmiyordu anlamıyordum.

Tabi simdi Chedjou gibi kaliteli ve maliyetli bir stoperi nasıl yedek oturacagız ? Büyük bir sorun.

Plansız-programsız is yapmaya bayılıyoruz.

iki stoperle sezon bitmez. gecen sezon bile zorlandik. dany cok kötü ve yetersiz bir stoper..

kontenjan olmasa chedjou-semih bankoydu

amrabat yerine chedjou'yu tercih edecektir hoca cogu macta

YEDEK = G.ZAN adam tarih kitaplarina Yedek olarak kazinacak . Serefli ve Onurlu bir sekilde maca girip oynuyor oynamadiginda da aglayip zirlamiyor

hakan balta bile on numara yer tutmus sedcu medcu cok iyi. bi tane sen o kadar geridesin. nerde duracagini bilmiyon. ki bu bi savunmacida olmazsa olmazdir. bunu semih yapsa u kadar sinirlenmezdim

çöp herzaman çöptü. önündeki adama pas atmayı beceremiyor gitsin ptt de oynasın. dany'nin bacağı etmez.

Şu adama iyi diyen ve ya Zan > herhangi bir topçu(bekir dahil) diyene kuş deyip çok ağır hakaret edicem.

Bursa resmen 12 kişi oynadı. Adam Bursa'nın en isabetli pas atan oyuncusuydu.

Geri
Üst Alt