hakkımız helal olsun,ileri ki hayatında sağlık-mutluluk dileriz

"Boğulacaksak büyük denizde boğulalım.."

Emeklerin için teşekkürler Gökhan, formayı aldığın zaman görevini en iyi şekilde yaptın. Yolun açık olsun.

Tesekkürler ADAM. Yolun acik olsun, hersey icin tesekkürler.

Juventus macindan sonraki kullandigi efsane sözler ile hatirlayacagim kendisini.

Yolun açık olsun. Emeklerin ve profesyonelliğin için teşekkürler.

Doğum günün kutlu olsun Reis nice yıllara senin gibi Adam Gibi Adam Topçular gerek bu takima.

#Dursun&Hamza istifa!!

o Juve maçindaki sonra söyledigi sözleri unutmayacaz ZAN

Dogum günün kutlu olsun

Doğum günün kutlu olsun adam gibi adam. Geçen sezon çok pis hakkını yediler. Ama o hiç sesini çıkarmadı.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Emekli mi oldu bu hic bir kulup bulamadi galiba..

su evlat Semih'in yerine 100 bin defa oynardi saglikli bir Gokhan ama mubarek cok sakatlaniyordu..

Oynadığı her zaman katkı sağladı.Hiç bi zaman sıkıntı yaşatmadı takımda.Gittikten sonra da 1 kelime konuşmadı takımla ilgili."Efsane" nitelendirilen herifler örnek alsın şu ADAM'ı.

Hâlâ bu adamın hakkının yediğini düşünüyorum. Semih denen kazmanın olduğu yerde bir ayağı çukurda bile olsa oynar Zan reis.

Hâlâ bu adamın hakkının yediğini düşünüyorum. Semih denen kazmanın olduğu yerde bir ayağı çukurda bile olsa oynar Zan reis.

Zaten Eboue ve Zan'a ne oldugunu taraftar bilmiyorum. Ikiside ilginc bir sekilde kadro disi kaldi ve Florya'da yattiklari yerden para kazandilar...

Tamam Eboue yattigi yerden falan kalmiyordu ama onun icin 1 sene kadro disi birakilmaz. Baska seyler var bizim bilmedigimiz.

Zaten Eboue ve Zan'a ne oldugunu taraftar bilmiyorum. Ikiside ilginc bir sekilde kadro disi kaldi ve Florya'da yattiklari yerden para kazandilar...

Tamam Eboue yattigi yerden falan kalmiyordu ama onun icin 1 sene kadro disi birakilmaz. Baska seyler var bizim bilmedigimiz.
Bak geçen sezon Apo gelir gelmez Sabri'yi affetti, stoper sorunu çekerken neden Zan affedilmedi de tüm kış Serdar Azizin peşinden koştular?

Gökhan Zan Semihi de Serdarı da cebinden çıkarır.

Bak geçen sezon Apo gelir gelmez Sabri'yi affetti, stoper sorunu çekerken neden Zan affedilmedi de tüm kış Serdar Azizin peşinden koştular?

Gökhan Zan Semihi de Serdarı da cebinden çıkarır.

Diyorum ya Can garip garip isler donuyor...

Aysal'i severim ama onun doneminde garip garip isler dondu. Devre arasi 1 m'a alabilecegin Tarik'a sene sonu 4.75m Euro , Tore varken , Olcan'a 4.75 m...

Acayip acayip isler dondu.

Geri
Üst Alt