Cevap: #5 Gökhan Zan

Söylemiyim diyorum, sabredeyim diyorum, banlanacam gene diyorum ama kusura bakmayın. İki tane kazmayı getirip koyarsan defansa illaki bişey yapacak. Kardeşim Allah aşkına bi Servete bakın sonra dönün bide Gökhana bakın. Allah aşkına ya bu adamlar defansta oynarsa her maç ölümcül hatalar yapmaya mahkûmdur. Çünkü birbirinin açıklarını kapayabilecek adamlar değil bunlar. Bunlar birbirlerine denk stoperler.

Doğru diyorsun da basghaan Servet'te konsantre oldumu adamı geçirtmez,adım attırmaz.Ama malesef istikrarsız ve küçük maçlara iyi konsantre olamıyor.Mesela Servet Ferrari'den iyi bir stoper ancak Ferrari istikrarlı ve rakibe saygısı yüksek.

Servet Ferrari'den iyi diyemem. Hatta kotu derim. Ama Servet'in rakibe saygisindan suphem olmaz ustad. Ne bir kavgaya karistigini gordum ne de terbiyesizligini. Iyi bir proposyonel.

Servet Ferrari'den iyi diyemem. Hatta kotu derim. Ama Servet'in rakibe saygisindan suphem olmaz ustad. Ne bir kavgaya karistigini gordum ne de terbiyesizligini. Iyi bir proposyonel.

Basghaan rakibe saygı derken küçümsememek,iyi konsantre olmaktan bahsetmiştim.Ayrıca emin olabilirsinki tam konsatre bir Servet Ferrari'den 2 gömlek üstündür.

Fazla emin olamam o konuda

Gokhan kotu, Servet ondan da kotu.

Gökhan Zan

Servet Çetin

Hakan Balta

Mehmet Topal

Bu sistem ile alakanız yok. Takıma zarardan başka birşey vermiyorsunuz zorlu maçların hepsinde.

Nerde beleş oraya yerleş mantığıyla alınmış bir oyuncu.Ne olacağı imza attığı gün belliydi

Emre Güngörün sol ayağı etmez bırakın sağ ayağını.

bizim takımın pique olma yolunda ilerleyen genç topçusu!!!

Gökhan elimizde patladı gerçekten, Beşiktaş en iyisini yaptı (:

İmzayı atarken çok farklı olacak demişti. Adam aynı adam hiç bir düzelme yok. Ağaç yaşken eğilir bu kuru ağaç

Geri
Üst Alt