Cevap: #5 Gökhan Zan

Omuz sakatlıkları kötüdür 1 ay garanti yok.

Geçmiş olsun. Gökhan yokken bari Muarat Akça'yı oynatsa ya da 18 kişilik maçkadrosuna alsa. Murat Akça; Gökhan Zan'da çok daha iyi bir oyuncu. Rijkarda gençlere çok şans verir dediler. Hiç göremedik.

Çok beğenmiştim ya o çocuğu mükemmel bir ayak tekniği var soğukkanlı nereye atacağını biliyor fiziği çok iyi gerçekten harika bir stoper olabilir fazlasıyla kaliteli kumaşı.

Semih Kaya'yi bir Bulent Korkmaz'in oynattigini gørebildim, o oglani COK begeniyorum, malesef sakatlandi.

Gecmis olsun Gøkhan, insallah en kisa zamanda sahalara dønersin yine.

Sakatlığına üzüldüm dersem yalan olur.İnşallah bu arada ya gençlerden birini kazanırız,ya da Emrelerden birini ve ara transferde stopere transfer yapmak zorunda kalmayız.

emre güngör gökhan zan bunlardan bize faydası yok sakatda sakat nedır bu ya

B_5574_GSKLOGO_B.jpg

Sağlık Raporu: Gökhan Zan

Oyuncumuz Gökhan Zan'ın tedavisi, idari/teknik kadromuzla görüşerek ve sağlık ekibinin bilgisi dahilinde Hollanda'da devam edecektir.

Spor kamuoyunun Gökhan Zan'ın sağlık durumu ile ilgili bilgilendirmesi hususunda Galatasaray.org'u takip edebilirsiniz.

Galatasaray Spor Kulübü

İletişim Koordinatörlüğü

Bence Topalda ısrar edilirse Gökhandan daha verimli olacaktır. Hiçbir oyuncumuzun sakatlanmasını istemeyiz tabiki Allah acil şifalar vesin fakat Topalın oyun kurma özelliğinden faydalanabilirz. Gökhanın sakatlığını bir nevi şanş olarak görebiliriz.

Geçmiş olsun öncelikle umarım sağlığına yakın zamanda kavuşur. Herşeyden önce sağlık tabiki.

Ama bahsedilen durum gibi uzun süreli bir sakatlık olursa bundan takımımız karlı çıkar.Maalesef Gökhan transferi tutmadı ve böyle oynamaya devam edeceksek de tutmayacak.

Kimseden kurtulma umudum sakatlık olamaz. Acil şifalar.

Ancak Gökhan Zan hep iyi niyetli olmasına rağmen çok yetersiz.

Barış Özbek'in stoper versiyonu.

Teknik yok,Hız yok,kademe yok,mücadele etmeye çalışsa omzu çıkıyor,ayağı çekiyor.Ya bahtsız bedevi,ya da yapısı futbola müsait değil.

Sevgili Gökhan öncelikle geçmiş olsun diyor bir an önce sağlığına kavuşup takıma katılma(ma)nı diliyorum..

Sana başka tavsiyelerim olacak.. İstanbul'dan sıkılmadın mı? Biraz Avrupa'ya açılmayı düşünüyor musun? Yok gitmeni iste(me)diğimden değil ama sadece merak ya gidersen biz ne yaparız diye düşündüm ve çok korktum da..:boohoo::ciftetelli:

Gökhan gönderilmeli. Bedavaya alınacak bir oyuncu değilmiş. Murat Akça ve Semih Kaya'ya şans verilmesi daha iyi olur.

Acil sifalar diliyorum ama kadroda görmek istemiyorum kendisini.

Balta, Topal, Semih, Asik, Murat, Ugur farketmez, bunlardan herhangisini Gökhana tercih ederim...

Geri
Üst Alt