Cevap: #5 Gökhan Zan

geldiği ilk gün iç organlarına kadar sigortatalasaydık bunu tt arenanın yanında sigortadan alınan paralarla basketbol salonunu kendimiz bile yapardık,artan parayla barış,ayhan,sarp,ufuk,aydın,balta için çokonat parası bile çıkardı.

Bedelsiz geldi,bedel ödetti,bedelsiz gidecek

Stoper dediğin adam herşeyden önce vücudunu kullanmayı bilecek; yeri geldi mi kemik gibi olacak. G.Zan fiziğinin f'sini kullanamıyor! Omzunun kontrolüne girmiş, futbolcu demeye bin şahit bir adam! Ama ayağı o..uruktan iki pas yapıyor diye Servet'ten iyi görülebiliyor. Fazla Barcelona izlemek, FM gençliğinin beynine işte böyle zarar veriyor!

Antrenmanda rüzgar çarpmış 1 sene uzak kalacakmış futboldan..

bjk üzülmüştü bu adamı kaptırdık diye acaba şimdi ne düşünüyorlar :)

Bıktım artık sakatlıklarından. Gitmeli artık.

yandi anadolu takimindan baskasi istemez yillik ucretde dusuk verir anadolu kulubu kafasina cok vuracak by zan

Sadece oynadığı maç başına para alsaydı, başka bir iş arardı diye düşünüyorum...

Sakat mı adam yine? Niye oynamıyor da biz Amerika 'yı yeniden keşfetmeye çalışıyoruz?

Beni koy defansa senden yüz kat daha iyi oynarım kronik sakat Askere gitsen seni askere almazlar.!

Kronik sakatların Askerde ne işi var değil mi Gökhan zan...:mad:

bu adam dan sanslisi yok arkadas senede 10 mac oynuyor parayi götürüyor iyi is valla

yahu adami büyük ihtimal sene sonu brakicaksin, sözlesmesi bitiyor, salla gitsin ocakta iste, söyle "git, seni kadroda düsünmüyoruz" de, az cok para kazan yahu, 500 bin bile olsa sonucta para.

Geri
Üst Alt