Cevap: #5 Gökhan Zan

Gökhan Zan ve Servet. Milli takımı ve Galatasaray'ı bitiren iki balon. Eğer hala milli takıma bu ikisi seçiliyorsa, Türk futbolu iflas etmiştir. Papua Yeni Gine düzeyine indik futbolda.

Bir gün gelip Gökhan Zan'ı bir sonraki maç için saklıyoruz deseler küfrederdim. Adam ilk 11 de yok. Fb derbisi için alınmamış :D

Gökhan Zan'ın en sevdiği 10 film:

[video=youtube;F9pp28pyrm8]https://www.youtube.com/watch?v=F9pp28pyrm8&feature=related[/video]

Futboldan ayri kaldigi sure icersinde Flight of the Conchords ile basaridan basariya kostu

Bir gün gelip Gökhan Zan'ı bir sonraki maç için saklıyoruz deseler küfrederdim. Adam ilk 11 de yok. Fb derbisi için alınmamış :D

Aynen. Dövesim geldi. İnşallah maça kadar sakatlanır da kadroya giremez.(Zaten merdivenden fln ayakları kayar ne biliyim bulur o bi yolunu :D

iyi oynayınca kimse yazmamış bir şey:) ben beğendim bu maç iyi müdahaleler yaptı

Bende beğenenlerdenim. Servet'in açtığı ısrarlı geri pas taarruzunu ileri doğru püskürterek takdirimi kazandı.

Niang'a asist yapıyordu az kalsın. Neyse, sezon sonu kurtuluyoruz bu arkadaşdan.

Gayet iyiydi. Adi Maykil degil de Gokhan, tipi de flight of the conchordsdaki abi gibi olunca begenen cikmiyor tabi

Gayet iyiydi. Adi Maykil degil de Gokhan, tipi de flight of the conchordsdaki abi gibi olunca begenen cikmiyor tabi

Beğenen olmamasının nedeni 2 senedir yattığı yerden büyük şirket CEO'su kadar para alıyor olması.

Oyununa laf eden yok sakat adamla işimiz olmaz. Çağlar da Gökhan gibi.

Yattığı yerde portakal suyunu yudumlamıyor tabikide. Sakat adam. Bu vesileyle gönderilebilir. Ama kötü futbolcu değil.

dünki maçta çok çok iyiydi bir tek zapataya verdiği pas kısa düştü onun haricinde çizgiye paralel attığı toplarda hiç hatta yapmadı , hayatının maçını oynamış olabilir.

Gökhan zaten iyi oyuncu. kötü oyuncu diyene gülerim. ama adam müzmin sakat. maalesef. caglar da o yolda ilerliyor.

Sağlıklı bir gökhan gayet iyi oyuncu ama sağlıklı olduğunu göremedik

Geri
Üst Alt