Cevap: # 5 Gökhan Zan

Emre Güngör - Servet Çetin oynasın Gökhan çok iyi bir alternatif gözüküyo şuanda.Ama tobol maçında iki kule kısa Kazaklara orta yüzü göstermedi pek :)

bence maçi dikkatle seyretmemissin renkdas, ceza sahasinda bombos kafayi vurdurduk, adam becerikli olsa yanmistik

Bir takıma iki tane canlı bomba fazla...Emre Güngör %150 oynamalı..

(bkz.Gökhan Zan)

(bkz.Servet Çetin)

Servet Çetin mi canlı bomba?

Servet bu sene takımın en garanti oyuncusudur,tamam Gökhan biraz kapalı kutu ama Servet'e bunu söylerseniz çok büyük bir haksızlık etmiş olursunuz.Evet Servet-Emre daha iyi bir ikili olur bencede ama bu kararı Rijkaard verecek.

Adam o boyla bile tehlikeli pozisyonlarda nasıl koşuyor,nasıl çırpınıyor görüyoruz hepimiz.Gerektiği zaman hızlı da olabilir Servet hiç merak etmeyin siz.

Servet rakiple birerbir kalinca hic paniklemiyorum. Cünki biliyorum top gecse bile rakip gecemez. Ama ayni seyi Gökhan icin hissedemiyorum. Pas hatasida cok yapiyo. Ayaginda topu tutarken bile güven vermiyor bana bilmiyorum sizdede öylemi?

Gökhan kesinlikle Galtasray'ın oyuncusu değil. Bizim oyuncular sahada canla başla mücadele ediyor. Gökhan ise oynasam mı oynamasam mı diye düşünüyor. Servet açıklarını mücadelesi ile kapatmaya çalışıyor ve sürekli kendini geliştiriyor. Gökhan ise açıklarını mücadeleden kaçarak daha da çoğaltıyor.

Servet Çetin mi canlı bomba?

Servet bu sene takımın en garanti oyuncusudur,tamam Gökhan biraz kapalı kutu ama Servet'e bunu söylerseniz çok büyük bir haksızlık etmiş olursunuz.Evet Servet-Emre daha iyi bir ikili olur bencede ama bu kararı Rijkaard verecek.

Adam o boyla bile tehlikeli pozisyonlarda nasıl koşuyor,nasıl çırpınıyor görüyoruz hepimiz.Gerektiği zaman hızlı da olabilir Servet hiç merak etmeyin siz.

Naslı garanti oyuncu?Metalist maçını filan hatırlamıyormusun? Servet ciddi maçlarda süreki sakarlık yapıyor öyle...

Naslı garanti oyuncu?Metalist maçını filan hatırlamıyormusun? Servet ciddi maçlarda süreki sakarlık yapıyor öyle...

Nankörlük başka bir şey değildir bu yorum 2 sezondur akılda kalan tek hatası Metalist maçıdır.

R.Madrid bu sezon pepe yi izleseydin benim gözümde mükemmel bir stoperdir özellikleri bakımından aman bu yıl rahat 5,6 maçını satarım batırdığı...

Rijkaard Gökhan Zan'ı bu gidişle yedek'e bile zor koyar.İnanılmaz ağır , canlı bomba!

Çok kötü değil G.zana karşı genel bir ön yargımız var..Ben G.zanın ilk çıktığı günleri hatırlıyorum mükemmeldi hatta çoğu kez keşke bizde olsa diyordum..

Fenerbahçedeyken Servetin performansıda ortadaydı bize geldiğinde çıkan tepkilerde..G.zan kötü bir adam değil arka arkaya maç oynamaya başlasın yine çok iyi olucak..Olamazsa zaten arkasında emreler,semih var..Hatta alparslan ilk 11 girerse h.balta var bir sıkıntı yaşamayız..

Emre aşık bile bundan iyi dedem kadar ağır Gökhan transfer oldugunda karşı çıkmıştım hepiniz savundunuz işte buyrun Gökhan.

pozisyon bilgisi diye bişey yokmu bu adamda.bir oyuncunun peşine takılıp gidiyor bir anda boşalttığı yerde 2 kişi boşta kalıyor. bu sene işimiz çok zor bununla

Servet ve Gökhan ikiside köy takımlarına karşı bile gol attırabilecek defanslardır ikisiyle de iyi forvetler takıma çok gol atabilir

Ucuz etin yahnisi olduğu için eleştirmeye deymez!

Gökhan Zan'la 2010'a güle güle,olur ancak...Servet+Gökhan Zan=Bomba Bomba.com.Her zaman diyorum eğer başarı istiyorsak Rijkaard'dan oyun kurabilen bir stoper,iyi bir sağ bek,iki yönlü bir orta saha,Baros'u yedekleyecek bir santrafora ihtiyaç var.Kıssadan hisse kadromuz bana göre şu an bu.

--------------------------Leo Franco------------------------

--????(Uğur)------Servet-------?????(Emre Güngör)------Hakan Balta----

-------------------------Mehmet Topal---------------------------

------------------Arda-----------------?????----------------------

--Keita-------------------------------------------------Kewell------

-------------------------Milan Baros---------------------------

bize lazım olan bölgelerden en az 3 üne çok iyi oyuncular almalıyız.Orta sahaya Deco,Emana,Aurelio defansa Coloccini,Mensah,Neill sağ beke Miguel,Paulo Ferreria, forvet genç bir oyuncu, alınırsa kadro un+yağ+seker ile İyi aşcı sentezine uyar yoksa,geçen sene kadroya göre bir numara küçük teknik direktör,bu sene de bir,iki boy büyük antranör olayı olur.Bir sey nasıl başlarsa öyle de gider.

Servetle yanyana oynamasi tehlikeli gercekten.Gungorden eski performansini bekliyoruz ki Servetle beraber oynayabilsin. Oda olmadi Emre Asik oynasin orda .Gokhan Zan yedek olabilir .Servetle rotasyona giderler.

Gökhan beklenenden daha iyi oynuyor bana göre yada takım zayıftı ondan ben daha kötü bekliyordum.

Servet ile Gökhan Zan milli takımda da oynadığında başarısızlardı.Servet iyiydi de .Gökhan'ı Avrupa kupası maçlarında oynatırsak özellikle deplasman maçlarında kevgire dönebiliriz.

Canlı bomba artı saatli bomba. Bir ara patlayacak. Umarım teknik ekip bu adama nasıl kademeye gireceğini öğretebilir.

Geri
Üst Alt